Με προέλευση από την κεντρική και βόρεια Ιταλία, τα Capellini έχουν ένα όνομα που φέρνει αμέσως στο μυαλό τα ανάλαφρα, σχεδόν παιδικά μαλλιά. Στην πραγματικότητα, είναι επίσης γνωστά ως Μαλλιά της Αφροδίτης, λόγω της απαλής και κομψής μορφής τους. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Ως τα αγαπημένα όλων, τα Spaghetti συνδυάζονται σχεδόν με κάθε είδους σάλτσα. Δοκιμάστε Spaghetti με απλή σάλτσα τομάτας, με ή χωρίς κρέας ή λαχανικά (κομμάτια μεσαίου μεγέθους ταιριάζουν πολύ) ή δοκιμάστε τα με σάλτσες που έχουν ως βάση το ψάρι ή το λάδι. Εναλλακτικά απολαύστε τα με την αυθεντική συνταγή Carbonara.
Όπως και τα μεγαλύτερα αδέλφια τους, τα Spaghettini είναι εξαιρετικά ευέλικτα ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορούν να μετατραπούν σε υψηλής αξίας γκουρμέ σπεσιαλιτέ: απλά αλλάξτε το συνοδευτικό, εμπλουτίζοντάς το με κάποιο πολύτιμο συστατικό, και να που γίνονται οι πρωταγωνιστές γευμάτων για ειδικές περιστάσεις.
H Barilla είναι μια ιταλική εταιρεία τροφίμων, και εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια που την ίδρυσε το 1877. Είναι η κορυφαία ιταλική εταιρεία στην παραγωγή ζυμαρικών και σαλτσών και ένας παγκόσμιος ηγέτης, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Εξερευνήστε τις πεντανόστιμες ποικιλίες ζυμαρικών μας, φτιαγμένες από εξαιρετικά υλικά, για τα πιο al dente πιάτα σας!
Τα Spaghettoni είναι ιδανικά για να εκφράσουν πλήρως τη γεύση όλων των ειδών σάλτσας, κυρίως αυτών που αποτελούνται από φρέσκα και άφθονα υλικά. Η Barilla έχει υιοθετήσει εκ νέου την παραδοσιακή μορφή των ζυμαρικών και εστιάζοντας πάντα την προσοχή της στην ποιότητα της πρώτης ύλης, έχει δημιουργήσει ένα προϊόν παχύτερο, με πλούσια γεύση αλλά πάντα "al dente".
Όταν ξαναβλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα μετά από πολύ καιρό, είναι μια πολύ σημαντική στιγμή. Και οι ξεχωριστές στιγμές αξίζουν ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών. Με τα Linguine θα εκπλήξετε τους καλεσμένους σας με ένα μοναδικό πιάτο σε μόλις 9 λεπτά. Τα Linguine που στα Ιταλικά σημαίνουν "μικρές γλώσσες" είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών και αντλούν την προέλευσή τους από τη Λιγουρία, μια όμορφη παραθαλάσσια περιοχή.
Τα ζυμαρικά ΑΒΕΖ ξεκίνησαν να παράγονται από την Κωνσταντινούπολη του 1860 και ήλθαν στη Θεσσαλονίκη το 1926. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρούν την μεγάλη τους παράδοση χάρις στην τεχνική παραγωγης και την επιλογή εξαιρετικών ποικιλιών σκληρού σιταριού.
Τα ζυμαρικά ΑΒΕΖ ξεκίνησαν να παράγονται από την Κωνσταντινούπολη του 1860 και ήλθαν στη Θεσσαλονίκη το 1926. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρούν την μεγάλη τους παράδοση χάρις στην τεχνική παραγωγης και την επιλογή εξαιρετικών ποικιλιών σκληρού σιταριού.
Τα ζυμαρικά ΑΒΕΖ ξεκίνησαν να παράγονται από την Κωνσταντινούπολη του 1860 και ήλθαν στη Θεσσαλονίκη το 1926. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρούν την μεγάλη τους παράδοση χάρις στην τεχνική παραγωγης και την επιλογή εξαιρετικών ποικιλιών σκληρού σιταριού.
Το Σπαγγετινι Νο6 Αβεζ είναι ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι ευέλικτο ως βάση για το μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.
Η Melissa φέρνει κοντά σας τα απολαυστικά ζυμαρικά Melissa Gluten Free για μικρούς και μεγάλους, που δεν περιέχουν γλουτένη, φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι με μοναδικό χρώμα και πλούσια γεύση. Άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη μπορούν ελέυθερα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπαγγέτι με μία ελαφριά σάλτσα.
Το Σπαγγέτινι Νο7 Melissa είναι ένα κλασικό ζυμαρικό από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.
Το Λαζανάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Χρόνος βρασμού: 10-11 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες. Ελληνικά ζυμαρικά. Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.
Το Σπαγγέτι Νο6 Melissa είναι ένα κλασικό ζυμαρικό από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες. Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές γι’ αυτό και αποτελεί το αγαπημένο ζυμαρικό μικρών και μεγάλων. Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες. Ελληνικά ζυμαρικά. Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.
Από τα πιο λεπτά ζυμαρικά το Σπαγγέτινι Νο10 Melissa είναι ένα ζυμαρικό που παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο gourmet συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες. Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές.
Λιγκουίνι Melissa Oλικής Άλεσης. Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών. Αποτελούν πηγή πρωτεινών, πηγή φυτικών ινών και είναι χαμηλά σε λιπαρά.
Το αγαπημένο όλων σπαγγέτι No6 φτιαγμένο και από αλεύρι ολικής άλεσης για να το απολαύσετε σκέτο με τυρί ή με μία απλή σάλτσα φρέσκιας τομάτας. Τα ζυμαρικά Melissa Oλικής Aλέσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών. Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, πηγή φυτικών ινών και είναι χαμηλά σε λιπαρά.