Όταν σκέφτεσαι την ιταλική κουζίνα το μυαλό πάει κατευθείαν στα περίφημα Spaghetti. Τα πιο εμβληματικά ζυμαρικά που είναι τρόπος ζωής για τους Ιταλούς, έχουν κατακτήσει όλο τον κόσμο! Άπειροι συνδυασμοί για να τα γευτείς και να τα απολαύσεις: λευκές και κόκκινες σάλτσες, κρέας, θαλασσινά και λαχανικά. Ζυμαρικά φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση.
Τα περίφημα Spaghettoni είναι μία από τις πιο αυθεντικές παραλλαγές των κλασικών Spaghetti. Πλούσια και απολαυστικά, δένουν αρμονικά τη γεύση των ζυμαρικών και των συστατικών που συνοδεύουν, γεμίζοντας το στόμα με αρώματα που φέρνουν στο μυαλό εικόνες από παραδοσιακές ιταλικές τραττορίες. Ζυμαρικά φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση.Μοναδική γευστική εμπειρία με ιταλικό ταμπεραμέντο μέσα από αυθεντικές ιταλικές συνταγές που κάνουν κάθε στιγμή να έχει την καλύτερη γεύση.
Η πιο φίνα παραλλαγή των κλασικών Spaghetti, τα Spaghettini, τυλίγονται υπέροχα σε κάθε πιρουνιά, προσφέροντας μια πιο ελαφριά και ντελικάτη γεύση σε κάθε πιάτο. Δημιουργούν αμέτρητους συνδυασμούς με κόκκινες και λευκές σάλτσες, αναδεικνύοντας όλες τις γεύσεις και κάθε υλικό. Ζυμαρικά φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση. Μοναδική γευστική εμπειρία με ιταλικό ταμπεραμέντο μέσα από αυθεντικές ιταλικές συνταγές που κάνουν κάθε στιγμή να έχει την καλύτερη γεύση.
Τα ζυμαρικά ΑΒΕΖ ξεκίνησαν να παράγονται από την Κωνσταντινούπολη του 1860 και ήλθαν στη Θεσσαλονίκη το 1926. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρούν την μεγάλη τους παράδοση χάρις στην τεχνική παραγωγης και την επιλογή εξαιρετικών ποικιλιών σκληρού σιταριού.
Τα ζυμαρικά ΑΒΕΖ ξεκίνησαν να παράγονται από την Κωνσταντινούπολη του 1860 και ήλθαν στη Θεσσαλονίκη το 1926. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρούν την μεγάλη τους παράδοση χάρις στην τεχνική παραγωγης και την επιλογή εξαιρετικών ποικιλιών σκληρού σιταριού.
Τα ζυμαρικά ΑΒΕΖ ξεκίνησαν να παράγονται από την Κωνσταντινούπολη του 1860 και ήλθαν στη Θεσσαλονίκη το 1926. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρούν την μεγάλη τους παράδοση χάρις στην τεχνική παραγωγης και την επιλογή εξαιρετικών ποικιλιών σκληρού σιταριού.
Το Σπαγγετινι Νο6 Αβεζ είναι ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι ευέλικτο ως βάση για το μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.
Σπαγγέτι με πρωτεΐνη βρώμης. Φτιαγμένα με σιμιγδάλι από 100% σκληρό σιτάρι και φυσική πρωτεΐνη βρώμης. Περιέχουν +50% περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με τα απλά ζυμαρικά.
Η Melissa φέρνει κοντά σας τα απολαυστικά ζυμαρικά Melissa Gluten Free για μικρούς και μεγάλους, που δεν περιέχουν γλουτένη, φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι με μοναδικό χρώμα και πλούσια γεύση. Άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη μπορούν ελέυθερα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπαγγέτι με μία ελαφριά σάλτσα.
Το Σπαγγέτινι Νο7 Melissa είναι ένα κλασικό ζυμαρικό από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.
Το Λαζανάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Χρόνος βρασμού: 10-11 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες. Ελληνικά ζυμαρικά. Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.
Το Σπαγγέτι Νο6 Melissa είναι ένα κλασικό ζυμαρικό από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες. Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές γι’ αυτό και αποτελεί το αγαπημένο ζυμαρικό μικρών και μεγάλων. Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες. Ελληνικά ζυμαρικά. Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.
Από τα πιο λεπτά ζυμαρικά το Σπαγγέτινι Νο10 Melissa είναι ένα ζυμαρικό που παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο gourmet συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες. Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές.
Λιγκουίνι Melissa Oλικής Άλεσης. Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών. Αποτελούν πηγή πρωτεινών, πηγή φυτικών ινών και είναι χαμηλά σε λιπαρά.
Το αγαπημένο όλων σπαγγέτι No6 φτιαγμένο και από αλεύρι ολικής άλεσης για να το απολαύσετε σκέτο με τυρί ή με μία απλή σάλτσα φρέσκιας τομάτας. Τα ζυμαρικά Melissa Oλικής Aλέσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών. Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, πηγή φυτικών ινών και είναι χαμηλά σε λιπαρά.
Παράγονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού, αποτελούν πηγή φυτικών ινών και είναι ιδανικά για μια ισορροπημένη διατροφή. ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΑΣΜΟΥ: 9'-10' ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ: 100% ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ