Το κοφτό μακαρονάκι πιο απολαυστικό από ποτέ! Είναι το απαραίτητο συστατικό για επιτυχημένα και γευστικά πιάτα. Με ιδανικό "κράτημα" στο βράσιμο και εξαιρετική υφή.
Όπου είναι η Barilla, υπάρχει σπίτι .Οι επιλογές μας στα Ζυμαρικά: χάρη στην ποιότητα των κόκκων και το ισορροπημένο πάχος κάθε μορφής, τα ζυμαρικά μας ζουν με αυθεντική γεύση και εξαιρετική συνοχή. Τομείς: υποστηρίζουμε τη διάδοση καινοτόμων γεωργικών πρακτικών με μεγάλο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες κάθε εδάφους και κλίματος. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι από 8000 αγρότες που μέσω των οργανώσεών τους βρίσκονται στο πλευρό μας στη συναρπαστική διαδρομή της συνεχούς βελτίωσης. 100% ιταλικό σιτάρι: αναπτύσσουμε αποκλειστικές ποικιλίες σκληρού σιταριού και χρησιμοποιούμε εκλεκτούς κόκκους, που καλλιεργούνται σε όλη την Ιταλία, για να αποκτήσουμε καλά ζυμαρικά από τον πρώτο κιόλας κόκκο. Μάθετε περισσότερα στο www.barilla.gr Για να καλλιεργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον Μέσα στα ζυμαρικά Barilla υπάρχει η ιστορία μας, το πάθος, η δέσμευση των ανθρώπων και, πάνω απ' όλα, η επιθυμία να συνεισφέρουμε όλοι μαζί σε ένα καλύτερο μέλλον.
Κοφτό μακαρονάκι της εταιρίας Barilla, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας! Αρχικά από τη Νάπολη, το κοφτό μακαρονάκι ή ditalini στα ιταλικά σημαίνει κυριολεκτικά μικρά δαχτυλίδια. Το κοφτό μακαρονάκι σερβίρεται συνήθως με τυρί ricotta ή μπρόκολο και είναι ιδανικό για χρήση σε σούπες. Συσκευασία 500 γραμμαρίων.
Λόγω του μικρού και ελαφριού τους σχήματος, τα Mini Farfalle προτιμούν συνδυασμούς με απαλά αρώματα και γεύσεις: από τα λαχανικά ως το ψάρι και τα φρέσκα τυριά. Με αυτή τη συνοδεία γίνονται ένα πιάτο ζυμαρικών που δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά και ιδανικό για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή για όλη την οικογένεια. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου Βρασμός: 7 λεπτά
11 λεπτά είναι αρκετά για να δείξεις στους αγαπημένους σου πόσο νοιάζεσαι γι' αυτούς, όσα λεπτά ακριβώς χρειάζονται για να προετοιμάσεις κι ένα πιάτο με Fusilli. Τα Fusilli γεννήθηκαν στην κεντρική και νότια Ιταλία και πήραν το όνομά τους από το "fuso", το εργαλείο πλεξίματος που χρησιμοποιείται για την τύλιξη μαλλιού. Το σχήμα τους δημιουργείται από τρία μικρά φτερά κομψά στριμμένα πάνω τους, σε μια σπειροειδή κίνηση, η οποία κρατάει κάθε τύπο σάλτσας. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου
11 λεπτά είναι αρκετά για να δείξεις στους αγαπημένους σου πόσο νοιάζεσαι γι' αυτούς, δημιουργώντας ένα πιάτο με Penne Rigate. Οι Penne Rigate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά σχήματα ζυμαρικών, αγαπητό σε όλη την Ιταλία. Οι Penne, που σημαίνει «στυλό» στα ιταλικά, πήραν το όνομά τους από το σχήμα τους. Το σχήμα του σωλήνα με γωνιακές άκρες ήταν εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές πένες μελανιού. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Τα Rigatoni, τα οποία παραδοσιακά συνδέονται με πλούσια ραγού κρέατος, αναδεικνύουν με την υφή τους τόσο τις πιο εκλεπτυσμένες σάλτσες όσο και την πιο απλή σάλτσα Basilico, την οποία μπορείτε να βρείτε στη σειρά με έτοιμες σάλτσες της Barilla. Με το κοίλο εσωτερικό τους, στη συνέχεια, καταφέρνουν να φυλακίσουν ακόμα και τις ελαφριές σάλτσες με βάση τα λαχανικά. Τέλος, το κράτημά τους στο βράσιμο και η ευκολία τους να συγκρατούν τη σάλτσα, τα καθιστούν ιδανική βάση για πλούσιες και σημαντικές συνταγές, όπως οι γεμιστές πίτες ζυμαρικών ή τα κλασικά ζυμαρικά φούρνου. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Το σχήμα και το πάχος του Risoni έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στις πιο ποικίλες προετοιμασίες, επίσης σχεδιασμένες για τα παιδιά. Αυτή η ευελιξία εμφανίζεται όχι μόνο στα κουτάλια πρώτων πιάτων αλλά και σε ξηρές συνταγές και σε κρύα πιάτα.
Κριθαράκι χονδρό της εταιρίας Famiglia, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας! Το κριθαράκι ή orzo που είναι στην πραγματικότητα η ιταλική λέξη για το κριθάρι, μπερδεύει με το σχήμα του, καθώς μοιάζει με πραγματικό σιτάρι. Για να προσθέσει ακόμα περισσότερη σύγχυση, το σχήμα των ζυμαρικών μοιάζει με μεγάλους κόκκους ρυζιού, το οποίο είναι επίσης λίγο παρόμοιο με τους κόκκους κριθαριού. Αυτός είναι ίσως ο λόγος έχει επίσης άλλο ένα όνομα το οποίο είναι risoni, που σημαίνει μεγάλο ρύζι στα ιταλικά. Συσκευασία 500 γραμμαρίων.
Με τις πένες GRECIAN LIVING, από άμυλο καλαμποκιού, αλεύρι ρυζιού, αλεύρι καλαμποκιού, αλεύρι σόγιας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών προσθέτοντας, αφού τις βράσετε, τη σάλτσα που προτιμάτε, ή να τις βράσετε και στη συνέχεια να τις ψήσετε στο φούρνο με κρέμα γάλακτος, ποικιλία τυριών, μυρωδικά, καρυκεύματα κλπ.
Το φουσίλι λαχανικών GRECIAN LIVING μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρύα και ζεστά πιάτα. Ιδανικό για δροσερές σαλάτες ζυμαρικών μαζί με λαχανικά, κρέμα γάλακτος και μυρωδικά αλλά και με τη σάλτσα που προτιμάτε για ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών.
Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας! Το σχήμα του μοιάζει με χάντρα κομπολογιού. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστίσιμες συνταγές (π.χ. με χταποδάκι)!
Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας! Το σχήμα του μοιάζει με χάντρα κομπολογιού. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστίσιμες συνταγές (π.χ. με χταποδάκι)!
Το κριθαράκι χονδρό ABEZ παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού είναι ιδανικό για παραδοσιακές συνταγές, όπως γιουβέτσι, αλλά και πιο μοντέρνες, όπως το κριθαρώτο.
Πέννες παρασκευασμένες παραδοσιακά στην Ιταλία από σιμιγδάλι σκληρού σίτου βιολογικής καλλιέργειας. Πένες μεγάλες της εταιρίας Granoro, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας! Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης.
Κριθαράκι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου.Το κριθαράκι Bio Granoro παράγεται με βάση τις πρώτες ύλες που καλλιεργούνται σύμφωνα με τις ιταλικές μεθόδους βιολογικής γεωργίας,που ορίζονται και ρυθμίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τον κανονισμό ΕΚ 834/07, που εφαρμόστηκε στην Ιταλία με την υπουργική απόφαση 18354 της 27/11/2001.