Σύμφωνα με αναφορές, πρωταγωνιστούσαν στις κουζίνες της Ρωμαικής εποχής! Τα εντυπωσιακά αυτά ζυμαρικά προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης, καθώς το κενό στο εσωτερικό τους κρύβει γευστικές εκπλήξεις με τα κομμάτια που παγιδεύει, ενώ οι ρίγες της επιφάνειας συγκρατούν τη σάλτσα κάνοντας τα ακαταμάχητα.
Το μοναδικό ριγωτό σχήμα των Rigatoni δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά «φυλακίζει» ακόμα και τις πιο ελαφριές σάλτσες, κάνοντας κάθε μπουκιά εξαιρετικά απολαυστική. Συνήθως συνοδεύουν τις πιο παραδοσιακές συνταγές, όπως το ραγού κρέατος, ενώ δένουν εκπληκτικά με πλούσια υλικά όπως τυρί και λαχανικά στο φούρνο, για να ταξιδέψουν την αυθεντική ιταλική απόλαυση σε κάθε τραπέζι. Ζυμαρικά φτιαγμένα με αυθεντική ιταλική συνταγή, από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση. Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι σε εικόνες και μυρωδιές της Ιταλίας που κάνει κάθε στιγμή να έχει την καλύτερη γεύση.
Τα Penne Rigate είναι από τα διασημότερα ζυμαρικά της Ιταλίας. Στην ιταλική ύπαιθρο πρωταγωνιστούν σε εντυπωσιακές μεσογειακές σαλάτες, ενώ οι ανάγλυφες γραμμές στην επιφάνειά τους συγκρατούν περισσότερη σάλτσα, κάνοντας κάθε πιρουνιά πιο πλούσια και πιο απολαυστική. Ζυμαρικά φτιαγμένα με αυθεντική ιταλική συνταγή, από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση. Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι σε εικόνες και μυρωδιές της Ιταλίας που κάνει κάθε στιγμή να έχει την καλύτερη γεύση.
Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας! Το σχήμα του μοιάζει με χάντρα κομπολογιού. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστίσιμες συνταγές (π.χ. με χταποδάκι)!
Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας! Το σχήμα του μοιάζει με χάντρα κομπολογιού. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστίσιμες συνταγές (π.χ. με χταποδάκι)!
Το κριθαράκι χονδρό ABEZ παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού είναι ιδανικό για παραδοσιακές συνταγές, όπως γιουβέτσι, αλλά και πιο μοντέρνες, όπως το κριθαρώτο.
Κριθαράκι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου.Το κριθαράκι Bio Granoro παράγεται με βάση τις πρώτες ύλες που καλλιεργούνται σύμφωνα με τις ιταλικές μεθόδους βιολογικής γεωργίας,που ορίζονται και ρυθμίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τον κανονισμό ΕΚ 834/07, που εφαρμόστηκε στην Ιταλία με την υπουργική απόφαση 18354 της 27/11/2001.
Το κοφτό μακαρόνι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιμες συνταγές (π.χ. με χταποδάκι).
Κους Κους της εταιρίας Melissa, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας! Είναι ένα είδος ζυμαρικού που το έχουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, και λέγεται και κουσκουσές. Το έχουμε δει όλοι ως στρογγυλές μπαλίτσες, δηλαδή αυτά τα μικροσκοπικά μπαλάκια σιμιγδαλιού που σίγουρα έχουμε δοκιμάσει σε κάποιο πιάτο. Συσκευασία 500 γραμμαρίων.
Το κριθαράκι χονδρό Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση. Συστατικά Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, νερό.
Φιογκάκια της εταιρίας Melissa, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας! Χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα τους, αφενός κρατούν τέλεια τις πλούσιες σάλτσες, π.χ. από ντομάτα ή τυρί, και αφετέρου ξαφνιάζουν τον ουρανίσκο, φέρνοντάς τον σε επαφή με δύο διαφορετικές υφές στο ίδιο ζυμαρικό! Χρησιμοποίηστε τα ελεύθερα και σε κρύες σαλάτες, για παράδειγμα με τυρί, ζαμπόν, ψιλοκομμένη πιπεριά και ντρέσινγκ από μαγιονέζα και μουστάρδα και σε κάθε πιάτο που θέλετε να «τιμήσουν» τα παιδιά, καθώς το σχήμα τους αποδεικνύεται πολύ θελκτικό γι'αυτά.