Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο γλυκός σταρένιος τραχανάς Βλάχα είναι ιδανικός για σούπες και πιο ιδιαίτερα πιάτα όπως τραχανότο.
Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της, που περνά από γενιά σε γενιά, και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα, μπορεί να απογειώσει τη γεύση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.
Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητα προιόντα Βλάχα από αγνά υλικά. Οι χυλοπίτες Βλάχα με αυγά είναι ιδανικές για συνταγές με κρέας ή ακόμα και σκέτες. Κάποια πράγματα χάνονται στο χρόνο, αλλά τα πιο σημαντικά περνάνε από γενιά σε γενιά. Η Βλάχα, από το 1965 που ξεκίνησε, έχει κρατήσει αναλλοίωτη την προσήλωσή της στην ποιότητα και την παράδοση. Με αυγά και φρέσκο γάλα! Παραδοσιακά ζυμαρικά Λουτρακίου! Χρόνος βρασμού: 9-11 λεπτά. Χυλοπίτες με Αυγά & Γάλα 500gr
Εδώ και δεκαετίες, η Οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τα ζυμαρικά Βλάχα από αγνά υλικά με φροντίδα και αγάπη. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά, προσφέρει από τη δεκαετία του '60 εκλεκτά ζυμαρικά που κρατούν αναλλοίωτη τη γεύση τους στο χρόνο. Το μυστικό της μοναδικής γεύσης και της υψηλής διατροφικής αξίας του προϊόντος Τραχανότο Μανιταριών Βλάχα της οικογένειας Μπεκιάρη, κρύβεται στην αγνότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγική διαδικασία. Το σιμιγδάλι ζυμώνεται παραδοσιακά με ξινόγαλα και βούτυρο γάλακτος, ενώ παράλληλα προστίθεται και το ανθότυρο. Στη συνέχεια προστίθενται όλα τα υπόλοιπα υλικά, το ζυμάρι τρίβεται προσεκτικά, ενώ στο τέλος το νωπό προϊόν απλώνεται παραδοσιακά με το χέρι σε τελάρα για να συσκευαστεί. Παράδοση και ποιότητα συνδυάζονται με την καινοτομία και τις τάσεις της σύγχρονης διατροφής για να γεννηθεί το Τραχανότο Βλάχα.
Το μυστικό της μοναδικής γεύσης και της υψηλής διατροφικής αξίας του προϊόντος Τραχανότο Μεσογειακό Βλάχα της οικογένειας Μπεκιάρη, κρύβεται στην αγνότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγική διαδικασία. Το σιμιγδάλι ζυμώνεται παραδοσιακά με ξινόγαλα και βούτυρο γάλακτος, ενώ παράλληλα προστίθεται και η φέτα ΠΟΠ σε κύβους. Στη συνέχεια προστίθενται όλα τα υπόλοιπα υλικά, το ζυμάρι τρίβεται προσεκτικά, ενώ στο τέλος το νωπό προϊόν απλώνεται παραδοσιακά με το χέρι σε τελάρα για να συσκευαστεί. Παράδοση και ποιότητα συνδυάζονται με την καινοτομία και τις τάσεις της σύγχρονης διατροφής για να γεννηθεί το Τραχανότο Βλάχα.
Το σιτάρι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δημητριακά γιατί έχει υψηλή περιεκτικότητά σε εδώδιμες ίνες και είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Το σιτάρι μπορεί να είναι ένα γευστικό συνοδευτικό σε κάθε συνταγή και μ ’αυτό φτιάχνετε γλυκά και αλμυρά παρασκευάσματα και τα παραδοσιακά κόλλυβα.