Τα παιχνιδιάρικα ζυμαρικά Farfalle που το όνομά τους σημαίνει "πεταλούδα", χάρη στη λεία επιφάνεια και την ιδιαίτερη υφή τους, ταιριάζουν ιδανικά σε κρύες σαλάτες ζυμαρικών και συνδυάζονται τέλεια με κρεμώδεις ελαφριές σάλτσες, δίνοντας σε κάθε πιάτο λίγο από άρωμα και φινέτσα Ιταλίας. Ζυμαρικά φτιαγμένα με αυθεντική ιταλική συνταγή, από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση. Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι σε εικόνες και μυρωδιές της Ιταλίας που κάνει κάθε στιγμή να έχει την καλύτερη γεύση.
Τα Lasagne, με το χαρακτηριστικό πλατύ σχήμα τους, αποτελούν τη βάση για πλούσιες και απολαυστικές συνταγές στον φούρνο. Απλώνονται εύκολα σε στρώσεις και συνδυάζονται με άλλα υλικά, όπως ο κιμάς, η σάλτσα τομάτας και τα πλούσια τυριά, δημιουργώντας γευστικά al forno πιάτα που ξεχωρίζουν. Ζυμαρικά φτιαγμένα με αυθεντική ιταλική συνταγή, από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση. Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι σε εικόνες και μυρωδιές της Ιταλίας που κάνει κάθε στιγμή να έχει την καλύτερη γεύση.
Τα πλατιά αυτά ζυμαρικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία τον χειμώνα, λόγω των συνταγών που συνοδεύουν. Ταιριάζουν απόλυτα με το παραδοσιακό ιταλικό ραγού, μια πλούσια, κόκκινη σάλτσα με βάση το κρέας, που σιγοβράζει για ώρες, για να σμίξει στο τέλος με τα Pappardelle και να δημιουργήσει ένα μοναδικά απολαυστικό πιάτο. Ζυμαρικά φτιαγμένα με αυθεντική ιταλική συνταγή, από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση. Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι σε εικόνες και μυρωδιές της Ιταλίας που κάνει κάθε στιγμή να έχει την καλύτερη γεύση.
Τα Trecce, με το χαρακτηριστικό σχήμα που θυμίζει πλεξούδα, είναι από τα πιο παραδοσιακά ιταλικά ζυμαρικά που μοιάζουν με σπιτικά. Συνδυάζονται απόλυτα με μεσογειακά υλικά όπως τομάτα, μελιτζάνα, ricotta και βασιλικό, δίνοντας ιταλική αυθεντική φινέτσα σε κάθε συνταγή. Ζυμαρικά φτιαγμένα με αυθεντική ιταλική συνταγή, από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σιτάρι, για al dente απόλαυση. Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι σε εικόνες και μυρωδιές της Ιταλίας που κάνει κάθε στιγμή να έχει την καλύτερη γεύση.
O φιδές, το ξεχωριστό αυτό είδος ζυμαρικού έχει μακρά παρουσία στην ελληνική κουζίνα. Έχει τη μορφή φωλιάς και αποτελείται από μακριά ψιλά ζυμαρικά. Για μια πιο ξεχωριστή συνταγή δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας!
Τα Κανελόνια Melissa παράγεται από εκλεκτά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Δεν χρειάζονται προβράσιμο και είναιι έτοιμα για γέμισμα!
O φιδές, είναι ένα ξεχωριστό είδος ζυμαρικού έχει τη μορφή φωλιάς και αποτελείται από μακριά ψιλά ζυμαρικά. Για μια πιο ξεχωριστή συνταγή δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας. Χρόνος Βρασμού 3-4 λεπτά.
Το πολύσπορο φέρνει στη διατροφή μας το κεχρί, το φαγόπυρο, την κινόα, το κριθάρι, τον ηλιόσπορο και τον κολοκυθόσπορο προσφέροντας πολλαπλά διατροφικά οφέλη σε συνδυασμό με τα οφέλη των προϊόντων ολικής άλεσης. Το πολύσπορο πεννάκι είναι πλούσιο σε μαγγάνιο ενώ αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, χαλκού και φωσφόρου. Σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, οι πρωτεΐνες, το μαγγάνιο και ο φωσφόρος συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών οστών ενώ ο χαλκός συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Χρόνος βρασμού 9-10 λεπτά.
Τα Λαζάνια με αυγά Melissa, με το χαρακτηριστικό πλατύ σχήμα τους, αποτελούν τη βάση για απολαυστικές συνταγές στον φούρνο. Απλώνονται εύκολα σε στρώσεις και συνδυάζονται ιδανικά με άλλα υλικά, όπως ο κιμάς και η σάλτσα τομάτας.
Οι ταλιατέλλες Melissa είναι παραδοσιακό ζυμαρικό, είναι μακριές, λεπτές λωρίδες και συνδυάζονται με διάφορες ποικιλίες συνταγών. Συστατικά Σιμιγδάλι σκλήρου ΣΙΤΑΡΙΟΥ, νερό. Πιθανόν να περιέχει ίχνη ΑΥΓΟΥ,ΣΟΓΙΑΣ. Συνθήκες Διατήρησης Διατηρείται σε χώρο δροσερό και χωρίς υγρασία. Οδηγίες Χρήσης Χρόνος βρασμού: 5-6 λεπτά.