Αφυδατωμένα γεύματα Risotteria της Knorr έτοιμα σε λίγα μόλις λεπτά από ιταλικό ρύζι. Ρύζι μερικώς προβρασμένο και αφυδατωμένο μίγμα σάλτσας με μανιτάρια.
Το Ρύζι για Σούσι της Oriental Express προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία, δημιουργώντας τα πιο νόστιμα χειροποίητα σούσι. Μια από τις καλύτερες ποικιλίες ρυζιού για παρασκευή αυθεντικού σούσι, αλλά και για χρήση σε άλλες ασιατικές συνταγές. Μετά το μαγείρεμα, οι κόκκοι γίνονται κολλώδεις για εύκολο φορμάρισμα και παραμένουν τρυφεροί διατηρώντας άψογα τη γεύση τους και την υφή τους. Ανακαλύψτε την Ιαπωνική σειρά προϊόντων της Oriental Express και απολαύστε νόστιμες γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας στο τραπέζι σας. Εμπνευστείτε και δημιουργήστε λαχταριστές συνταγές και ακαταμάχητα πιάτα, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεi!
Σε αντίθεση με το ρύζι και το σιτάρι, που είναι χαμηλά σε λυσίνη, το κινόα περιέχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε ουσιώδη αμινοξέα για τους ανθρώπους. Περιέχει κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και διάφορες βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Χρησιμοποιείται όπως το ρύζι.
Το φαγόπυρο περιέχει πολλή πρωτεϊνη σε σχέση με την χαμηλή ποσότητα των δημητριακών, τις περισσότερες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τις βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ και είναι πλούσιο σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός, ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το κάλιο, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. Το φαγόπυρο δεν περιέχει γλουτένη .
Φασόλια της εταιρείας Ελομάς, τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών.
Ρεβύθια της εταιρείας Mako, τα οποία περιέχουν πρωτεΐνες ισάξιες του κρέατος, ενώ παράλληλα είναι πηγή φυλλικού οξέος, βιταμίνης Β9 που είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των κυττάρων.
Φασόλια της εταιρείας Mako, τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών.
Μεσόσπερμο ρύζι με μεγάλους λευκούς κόκκους και έντονο γαλακτερό χρώμα στο κέντρο του. Η βασική ιδιότητα του ρυζιού αυτού είναι η μεγάλη ικανότητα του να απορροφά τα λίπη απελευθερώνοντας παράλληλα το άμυλό του κάνοντας το κατάλληλο για φαγητά φούρνου αλλά και ριζότο.
Μεσόσπερμο ρύζι με κρυσταλλιζέ – λευκό χρώμα. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και γι’αυτό ενδείκνυται για σούπες και γλυκά όπως το ρυζόγαλο.
Μεσόσπερμο ρύζι με μεγάλους λευκούς κόκκους και έντονο γαλακτερό χρώμα στο κέντρο του. Η βασική ιδιότητα του ρυζιού αυτού είναι η μεγάλη ικανότητα του να απορροφά τα λίπη απελευθερώνοντας παράλληλα το άμυλό του κάνοντας το κατάλληλο για φαγητά φούρνου αλλά και ριζότο.
Μακρύσπερμο ρύζι που παίρνει το χρυσαφένιο χρώμα από τα συστατικά του εξωτερικού φλοιού του, κατά την υγροθερμική επεξεργασία, ο οποίος απομακρύνεται στη συνέχεια. Θεωρείται ιδανικό για πιλάφι λόγω του ότι παραμένει σπυρωτό.
Τα Special ρεβίθια ΩΜΕΓΑ επιλέγονται και συλλέγονται με βάση τα αυστηρά κριτήρια της ΩΜΕΓΑ. Είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως η σούπα, η παραδοσιακή ρεβιθάδα αλλά και σε πιο μοντέρνες όπως μέσα σε σαλάτες, ενισχύοντας την ποιότητα στη διατροφή μας. Είναι πλούσια πηγή πρωτεινών, σιδήρου, βιταμινών και υδατανθράκων.
Επιλεγμένο με τα πιο αυστηρά κριτήρια από τις εκλεκτότερες ποικιλίες της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης. Ιδανικό για σπανακόρυζο και πιλάφι. Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη.