Το Knorr Risonatto είναι ένα ζουμερό, κρεμώδες ριζότο το οποίο χρειάζεται πολύ λίγα υλικά και χρόνο για να προετοιμαστεί. Περιέχει ρύζι parboiled, ειδικά επεξεργασμένο ώστε να μένει πάντα σπυρωτό, διαλεχτά λαχανικά και μυρωδικά για πλούσια γεύση! Μπορείτε να το απολαύσετε σαν συνοδευτικό στις αγαπημένες σας συνταγές με κρέας ή ακόμα και μόνο του!
Το Knorr Risonatto είναι ένα ζουμερό, κρεμώδες ριζότο το οποίο χρειάζεται πολύ λίγα υλικά και χρόνο για να προετοιμαστεί. Περιέχει ρύζι parboiled, ειδικά επεξεργασμένο ώστε να μένει πάντα σπυρωτό και διαλεχτά λαχανικά και μυρωδικά για πλούσια γεύση! Μπορείτε να το απολαύσετε σαν συνοδευτικό στις αγαπημένες σας συνταγές με κρέας ή ακόμα και μόνο του!
Το Knorr Risonatto είναι ένα ζουμερό, κρεμώδες ριζότο το οποίο χρειάζεται πολύ λίγα υλικά και χρόνο για να προετοιμαστεί. Περιέχει ρύζι parboiled, ειδικά επεξεργασμένο ώστε να μένει πάντα σπυρωτό, διαλεχτά λαχανικά και μυρωδικά για πλούσια γεύση! Μπορείτε να το απολαύσετε σαν συνοδευτικό στις αγαπημένες σας συνταγές με κρέας ή ακόμα και μόνο του!
Μεσόσπερμο ρύζι με κρυσταλλιζέ – λευκό χρώμα. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και γι’αυτό ενδείκνυται για σούπες και γλυκά όπως το ρυζόγαλο.
Μεσόσπερμο ρύζι με μεγάλους λευκούς κόκκους και έντονο γαλακτερό χρώμαστο κέντρο του. Η βασική ιδιότητα του ρυζιού αυτού είναι η μεγάλη ικανότητα του να απορροφά τα λίπη απελευθερώνοντας παράλληλα το άμυλο του κάνοντας το κατάλληλο για φαγητά φούρνου αλλά και ριζότο.
Σε αντίθεση με το ρύζι και το σιτάρι, που είναι χαμηλά σε λυσίνη, το κινόα περιέχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε ουσιώδη αμινοξέα για τους ανθρώπους. Περιέχει κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και διάφορες βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Χρησιμοποιείται όπως το ρύζι.
Μακρύσπερμο ρύζι που παίρνει το χρυσαφένιο χρώμα από τα συστατικά του εξωτερικού φλοιού του, κατά την υγροθερμική επεξεργασία, ο οποίος απομακρύνεται στη συνέχεια. Θεωρείται ιδανικό για πιλάφι λόγω του ότι παραμένει σπυρωτό.
Μεσόσπερμο ρύζι με κρυσταλλιζέ – λευκό χρώμα. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και γι’αυτό ενδείκνυται για σούπες και γλυκά όπως το ρυζόγαλο.
Μεσόσπερμο ρύζι με μεγάλους λευκούς κόκκους και έντονο γαλακτερό χρώμαστο κέντρο του. Η βασική ιδιότητα του ρυζιού αυτού είναι η μεγάλη ικανότητα του να απορροφά τα λίπη απελευθερώνοντας παράλληλα το άμυλο του κάνοντας το κατάλληλο για φαγητά φούρνου αλλά και ριζότο.