Αφυδατωμένα γεύματα Risotteria της Knorr έτοιμα σε λίγα μόλις λεπτά από ιταλικό ρύζι. Ρύζι μερικώς προβρασμένο και αφυδατωμένο μίγμα σάλτσας με μανιτάρια.
Το Ρύζι για Σούσι της Oriental Express προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία, δημιουργώντας τα πιο νόστιμα χειροποίητα σούσι. Μια από τις καλύτερες ποικιλίες ρυζιού για παρασκευή αυθεντικού σούσι, αλλά και για χρήση σε άλλες ασιατικές συνταγές. Μετά το μαγείρεμα, οι κόκκοι γίνονται κολλώδεις για εύκολο φορμάρισμα και παραμένουν τρυφεροί διατηρώντας άψογα τη γεύση τους και την υφή τους. Ανακαλύψτε την Ιαπωνική σειρά προϊόντων της Oriental Express και απολαύστε νόστιμες γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας στο τραπέζι σας. Εμπνευστείτε και δημιουργήστε λαχταριστές συνταγές και ακαταμάχητα πιάτα, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεi!
Τα Φύλλα Φυκιών της Oriental Express είναι το βασικό συστατικό για πεντανόστιμα ρολά σούσι! Στη συσκευασία αναγράφονται tips και απλά βήματα για την παρασκευή επιτυχημένου σούσι κάθε φορά, με τη γέμιση της επιλογής σας.Εκτός από τα κλασικά ρολά σούσι, τα Φύλλα Νόρι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος συνταγών. Κομμένα σε λωρίδες, γίνονται ιδανική γαρνιτούρα για σαλάτες, ρύζι, σούπες και άλλα ασιατικά πιάτα. Ανακαλύψτε την Ιαπωνική σειρά προϊόντων της Oriental Express και απολαύστε νόστιμες γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας στο τραπέζι σας. Εμπνευστείτε και δημιουργήστε λαχταριστές συνταγές και ακαταμάχητα πιάτα, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!
Μεσόσπερμο ρύζι με κρυσταλλιζέ – λευκό χρώμα. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και γι’αυτό ενδείκνυται για σούπες και γλυκά όπως το ρυζόγαλο.
Φασόλια της εταιρείας Ελομάς, τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών.
Τα Magic Diet Pasta της Bιο-Αγρός είναι μια σειρά βιολογικών βιολειτουργικών ζυμαρικών με πολύ χαμηλές θερμίδες, και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, που παρασκευάζονται από φυσική γλυκομαννάνη, τη ρίζα του φυτού Konjac.
Μεσόσπερμο ρύζι με μεγάλους λευκούς κόκκους και έντονο γαλακτερό χρώμα στο κέντρο του. Η βασική ιδιότητα του ρυζιού αυτού είναι η μεγάλη ικανότητα του να απορροφά τα λίπη απελευθερώνοντας παράλληλα το άμυλό του κάνοντας το κατάλληλο για φαγητά φούρνου αλλά και ριζότο.
Σε αντίθεση με το ρύζι και το σιτάρι, που είναι χαμηλά σε λυσίνη, το κινόα περιέχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε ουσιώδη αμινοξέα για τους ανθρώπους. Περιέχει κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και διάφορες βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Χρησιμοποιείται όπως το ρύζι.
Ρεβύθια της εταιρείας Mako, τα οποία περιέχουν πρωτεΐνες ισάξιες του κρέατος, ενώ παράλληλα είναι πηγή φυλλικού οξέος, βιταμίνης Β9 που είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των κυττάρων.
Ρύζι νυχάκι της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Ρύζι λευκό και μακρύσπερμο. Το λευκό-κρυσταλιζέ του χρώμα επιτυγχάνεται με τη λεύκανση. Δίνει αποτέλεσμα όχι σπυρωτό, αλλά και λιγότερο χυλωμένο απ’ ότι το ρύζι καρολίνα.
Το Αρμπόριο έχει ένα μαργαριταρένιο, στρογγυλό, παχουλό κόκκο, που αποτελεί τη βάση για το ριζότο. Όπως και το Καρναρόλι, είναι ένα ρύζι ιδανικό για ριζότο, που χαρακτηρίζεται από υψηλή απορροφητικότητα και μια σφιχτή, αλλά «κολλώδη» υφή. Αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι ιδανικά για την παρασκευή ενός νοτισμένου, ελαφρώς κολλώδους ριζότο, στο οποίο οι κόκκοι διατηρούν την ιδιαίτερη τους ταυτότητα.
Φασόλια της εταιρείας Mako, τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών.
Μακρύσπερμο ρύζι που παίρνει το χρυσαφένιο χρώμα από τα συστατικά του εξωτερικού φλοιού του, κατά την υγροθερμική επεξεργασία, ο οποίος απομακρύνεται στη συνέχεια. Θεωρείται ιδανικό για πιλάφι λόγω του ότι παραμένει σπυρωτό.
Μεσόσπερμο ρύζι με κρυσταλλιζέ – λευκό χρώμα. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και γι’αυτό ενδείκνυται για σούπες και γλυκά όπως το ρυζόγαλο.
Μεσόσπερμο ρύζι με μεγάλους λευκούς κόκκους και έντονο γαλακτερό χρώμα στο κέντρο του. Η βασική ιδιότητα του ρυζιού αυτού είναι η μεγάλη ικανότητα του να απορροφά τα λίπη απελευθερώνοντας παράλληλα το άμυλό του κάνοντας το κατάλληλο για φαγητά φούρνου αλλά και ριζότο.
Το φαγόπυρο περιέχει πολλή πρωτεϊνη σε σχέση με την χαμηλή ποσότητα των δημητριακών, τις περισσότερες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τις βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ και είναι πλούσιο σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός, ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το κάλιο, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. Το φαγόπυρο δεν περιέχει γλουτένη .
Οι φακές ΜΑΚΟ αποτελούν εξαιρετική πηγή σιδήρου, βασικών μετάλλων και φυτικών ινών, ενώ παράλληλα βοηθούν στην απώλεια βάρους, αυξάνοντας το αίσθημα του κορεσμού. Δεν περιέχουν γλουτένη και πρόσθετα σάκχαρα.