Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Mesolivia χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Mesolivia χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας UniHer χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.
Ανοίγοντας ένα μπουκάλι Άλτις Κλασικό ξεχειλίζει η γεμάτη, γλυκιά γεύση του, το διακριτικό άρωμα των ώριμων φρούτων και της φρέσκιας ελιάς που περιέχει. Αναδεικνύει απολαυστικά τις παραδοσιακές συνταγές, δίνοντας ξεχωριστή γεύση στα λαδερά, τα όσπρια αλλά και σε όλα τα εποχιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Elmar χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Λαγήνι χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Σαβουιδάκης χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Χρυσάνθη” έχει πάρει το όνομά του από μέλος της οικογένειάς μας, πρόκειται για μονοποικιλιακό ελαιόλαδο από ελιά Κορωνέικης ποικιλίας με φρουτώδες άρωμα και ντελικάτη γεύση.Η παραγωγή του γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα από τους ελαιώνες της ηλιόλουστης Κρήτης.Η σωστά ισορροπημένη γλυκιά και πικρή του γεύση δίνουν μια πικάντικη επίγευση.Το χρώμα του είναι χρυσοπράσινο, λαμπερό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ωμό σε σαλάτα ή στο μαγείρεμα.Οξύτητα έως 0.8%.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Χρυσάνθη” έχει πάρει το όνομά του από μέλος της οικογένειάς μας, πρόκειται για μονοποικιλιακό ελαιόλαδο από ελιά Κορωνέικης ποικιλίας με φρουτώδες άρωμα και ντελικάτη γεύση.Η παραγωγή του γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα από τους ελαιώνες της ηλιόλουστης Κρήτης.Η σωστά ισορροπημένη γλυκιά και πικρή του γεύση δίνουν μια πικάντικη επίγευση.Το χρώμα του είναι χρυσοπράσινο, λαμπερό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ωμό σε σαλάτα ή στο μαγείρεμα.Οξύτητα έως 0.8%.