Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Αλεύρι όλων των χρήσεων

    Αλεύρι όλων των χρήσεων
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    ΚΟΥΛΑ ΑΛΕΥΡΙ 3kg

    ΚΟΥΛΑ ΑΛΕΥΡΙ 3kg

    09.217.4029
    Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου. Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
    €2,75 χωρίς ΦΠΑ
    ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΛΕΥΡΙ 1 kg - (ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ)

    ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΛΕΥΡΙ 1 kg - (ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ)

    09.217.4053
    Αγνό αλεύρι από μαλακό σιτάρι ολικής άλεσης. Αλεύρι πιτυρούχo πλούσιο σε φυτικές ίνες, πλήρους αλέσεως, εξ αμιγούς σίτου 100% από εξαιρετικής ποιότητας μαλακά σιτάρια. Ενισχυμένο με γλουτένη για την παραγωγή νόστιμου μαύρου ψωμιού ολικής άλεσης, με υψηλό πρωτεινικό περιεχόμενο και αρωματική ψίχα που μας δίνει το φύτρο σιταριού. Κατάλληλο για ψωμί διαίτης.
    €1,24 χωρίς ΦΠΑ
    ΧΩΡΙΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 kg

    ΧΩΡΙΟ ΑΛΕΥΡΙ 1kg - (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ)

    09.217.4059
    Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.
    €0,64 χωρίς ΦΠΑ
    Filters Close
    Min: €0,00 Max: €3,00
    €0 €3
    Κατηγορίες