Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.
Το δροσιστικό επιδόρπιο που όλοι αγαπάμε, τώρα και σε light μορφή, για όσους προσέχουν τη διατροφή τους! Απόλαυση με λιγότερες θερμίδες, αλλά με την ίδια υπέροχη γεύση!
Οι σταγόνες κουβερτούρας σοκολάτας γάλακτος είναι το ιδανικό υλικό για να γεμίσετε ή να γαρνίρετε κέικ, κουλουράκια, μπισκότα, τούρτες ή όποια άλλη γλυκιά δημιουργία φανταστείτε.
Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.
Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.
Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες
Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες κ.ά. Χρησιμοποιείται επίσης στην επικάλυψη των τροφίμων (ψάρι, κοτόπουλο κ.ά.). Συσκευασία των 100 γραμμαρίων.
Κρέμα σαντιγί της εταιρείας Royal, η πρωταγωνίστρια σε κάθε τούρτα, τάρτα και άλλες γλυκές δημιουργίες. Είναι ιδανική για να γαρνίρετε και να διακοσμήσετε κάθε γλυκό. Αρωματίστε με το αγαπημένο σας λικέρ ή προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής που σας αρέσει και "απογειώστε" το αποτέλεσμα!
Κρέμα σαντιγί της εταιρείας Royal, η πρωταγωνίστρια σε κάθε τούρτα, τάρτα και άλλες γλυκές δημιουργίες. Είναι ιδανική για να γαρνίρετε και να διακοσμήσετε κάθε γλυκό. Αρωματίστε με το αγαπημένο σας λικέρ ή προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής που σας αρέσει και "απογειώστε" το αποτέλεσμα!
Η πιο εκρηκτική γλυκύτητα του κόσμου σε γεύση σοκολάτας υγείας, για τους λάτρεις της bitter γεύσης, αλλά και όσους προσέχουν λίγο περισσότερο τις θερμίδες τους.
Το βιολογικό αλεύρι αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση.Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη,τον ίδιο τύπο υγιεινών λιπών όπως του ελαιόλαδου.Έχει υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης και χαμηλούς υδατάνθρακες.Χρησιμοποιείστε στις συνταγές σας την ίδια ποσότητα αλεύρου αλλά μειώνοντας ελαφρώς την ποσότητα των υγρών.