Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Μπαχαρικά

    Μπαχαρικά
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΠΥΡΙ 20ΓΡ ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΠΥΡΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 20gr

    09.223.0075
    Το άρωμα και η γεύση του μας φέρνει στο νου την Ανατολή και ταυτόχρονα σπιτικό φαγητό. Το γαρύφαλλο είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα φαρμακευτικά μπαχαρικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη θεραπεία του πεπτικού και αναπνευστικών παθήσεων. Σήμερα το γαρύφαλλο χρησιμοποιείται τόσο στη γαστρονομία όσο και στην παραδοσιακή ιατρική για τις αξιοθαύμαστες οργανοληπτικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.
    Χρησιμοποιείται στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική και συνδυάζεται τέλεια με κανέλα, τζίντζερ κουρκουμά και χυμό πορτοκάλι.
    €0,66 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 20ΓΡ. ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 20gr

    09.223.0076
    Το άρωμα και η γεύση του μας φέρνει στο νου την Ανατολή και ταυτόχρονα σπιτικό φαγητό. Το γαρύφαλλο είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα φαρμακευτικά μπαχαρικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη θεραπεία του πεπτικού και αναπνευστικών παθήσεων. Σήμερα το γαρύφαλλο χρησιμοποιείται τόσο στη γαστρονομία όσο και στην παραδοσιακή ιατρική για τις αξιοθαύμαστες οργανοληπτικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.
    Χρησιμοποιείται στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική και συνδυάζεται τέλεια με κανέλα, τζίντζερ κουρκουμά και χυμό πορτοκάλι.
    €0,68 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ (ΜΑΡΑΘΟΣ) 50gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ (ΜΑΡΑΘΟΣ) 50gr

    09.222.9029
    Ο Γλυκάνισος είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά μπαχαρικά που χρησιμοποιείται όχι μόνο στη μαγειρική αλλά και στην ιατρική. Έχει παρόμοια γεύση με το μάραθο, το εστραγκόν και τη γλυκόριζα. Τα φύλλα του χρησιμοποιούνται ως γαρνιτούρα σε αρωματικές σαλάτες. Το έλαιο γλυκάνισου δίνει γεύση σε αλκοολούχα και μη ποτά. Ο γλυκάνισος ευδοκιμεί καλύτερα σε καλά στραγγιζόμενα, ελαφριά, πλούσια, ελαφρώς ξηρά, αργιλώδη εδάφη καλά εκτεθειμένα στον ήλιο.
    €0,37 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΔΑΦΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 25gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΔΑΦΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 25gr

    09.223.0110
    NULL
    €0,54 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ROSEMARY ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr.

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr.

    09.223.6503
    Το δεντρολίβανο είναι ένα βότανο που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην καθημερινότητά μας, είτε πρόκειται για τη χρήση του στο φαγητό, είτε με σκοπό την προάσπιση της σωματικής και πνευματικής υγείας, αλλά και της ομορφιάς!
    €0,65 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΔΥΟΣΜΟΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΔΥΟΣΜΟΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    09.223.0111
    NULL
    €0,54 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΘΥΜΑΡΙ 50γρ ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΘΥΜΑΡΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    09.223.0112
    NULL
    €0,58 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 150 ΓΡ.

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 150gr

    09.223.0080
    Ινδοκάρυδο ΑΝΑΤΟΛΙΑ σε αλεσμένη μορφή.
    €0,96 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΚΟΥΛΕ 5 ΓΡ.

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΚΟΥΛΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 5gr

    09.223.0077
    Το Κάρδαμο ή Καρδάμωμο ή Κακουλέ είναι το τρίτο πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο μετά το Σαφράν και τη Βανίλια. Τριμμένο συνδυάζεται με το μαχλέπι και τη μαστίχα Χίου για συνταγές σε τσουρέκια και άλλα γλυκίσματα. Τελευταία έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και σε ιδιαίτερες συνταγές με κρεατικά.
    €0,37 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    09.223.6502
    Οι κυριότερες ευεργετικές ιδιότητές της κανέλας, είναι η αντιφλεγμονώδης, αντιμικροβιακή και η αντιμυκητιακή της δράση, οι οποίες αποδίδονται στις ουσίες σιναμαλδεΰδη και την ευγενόλη. Πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν ότι, η Κουμαρίνη αν και τοξική ουσία, συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση των επιπέδων γλυκόζης αίματος αντιμετωπίζοντας έτσι τον Σακχαρώδη Διαβήτη.
    €1,30 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΛΟ 20γρ. ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΛΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 20gr

    09.223.0117
    Κανέλα της εταιρείας Ανατολία σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.
    €0,43 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΟ 50γρ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΟ 50gr

    09.223.0089
    Η κανέλλα χρησιμοποιείται στα κοκκινιστά κρέατα, σε γλυκά, κέικ, καρυκευμένα κρασιά, ροφήματα σοκολάτας, και στην ασιατική κουζίνα στο ψάρι και στο ρύζι.
    €0,65 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    09.223.0116
    Κανέλα της εταιρείας Ανατολία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.
    €0,50 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΡΥ 50gr ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΡΥ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    09.222.6568
    Κάρυ της εταιρείας Ανατολία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.
    €0,39 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ VEGANA 100 ΓΡ. ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ VEGANA ΦΑΚΕΛΑΚΙ 100gr

    09.223.0085
    Καρύκευμα λαχανικών και μυρωδικών Vegana
    €1,03 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    09.222.8697
    Είναι ένα γλυκό και παράλληλα πικάντικο και λίγο πιπεράτο μπαχαρικό που δίνει γεύση και «δένει» τα μίγματα διαφόρων συνδυασμών μπαχαρικών. Χρησιμοποιείται ολόκληρο καθώς οι σπόροι του είναι μαλακοί και τρίβονται εύκολα ή και τριμμένο. Κατάλληλο για σνίτσελ, σούπες, λαχανικά, σαλάτες, σε ψωμί και μπισκότα.
    €0,36 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 30gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 30gr

    09.222.9615
    Το κουκουνάρι είναι ένα ξηρός καρπός με εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες. Είναι πλούσιος σε απαραίτητα ω3 λιπαρά, φυτικές ίνες, καθώς επίσης και μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ο σίδηρος, το μαγγάνιο, ο φώσφορος. Περιέχει τις απαραίτητες για τον οργανισμό πρωτεΐνες, είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών Ε και Β και δεν περιέχει γλουτένη.
    €1,56 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ (ΚΙΤΡΙΝΟΡΙΖΑ) ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ GRANULED ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΥΜΙΝΟ 50γρ ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΥΜΙΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    09.223.0099
    Φακελάκι με κύμινο της εταιρείας ΑΝΑΤΟΛΙΑ σε ποσότητα των 50gr.
    €0,83 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 50gr

    09.222.8681
    Ποικιλία με πλούσιο φύλλωμα. Πολύ αρωματικό με έντονο χρώμα, προσδίδουν πολλή γεύση στο φαγητό σας.
    €0,58 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΑΧΛΕΠΙ 5 ΓΡ ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΑΧΛΕΠΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 5gr

    09.223.0078
    Το Μαχλέπι είναι ένα ιδιαίτερα γνωστό μπαχαρικό με χαρακτηριστικό και πολύ οικείο άρωμα. Αποτελεί μαζί με το Κακουλέ και τη Μαστίχα Χίου τα βασικά μπαχαρικά για να αρωματίσουμε τα τσουρέκια. Προέρχεται από το εσωτερικό ενός μικρού μαύρου αγριοκέρασου που καλλιεργείται κυρίως στην Τουρκία και τη Συρία. Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στη ζαχαροπλαστική σε μορφή σκόνης αλλά διατίθεται στην αγορά και σε σπυρί για να σπαστεί λίγο πριν τη χρήση και να προσφέρει ακόμα πιο πλούσιο άρωμα.
    €0,37 χωρίς ΦΠΑ
    Εικόνα της ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 20gr

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 20gr

    09.223.0118
    Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Ανατολία σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.
    €0,66 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 3ΤΕΜ. ΦΑΚΕΛΑΚΙ

    ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 3τμχ

    09.223.0074
    Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Ανατολία. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.
    €0,71 χωρίς ΦΠΑ
    Filters Close
    Min: €0,00 Max: €3,00
    €0 €3
    Κατηγορίες