Search
English
All Categories
    Menu Close

    Ξύδι

    Ξύδι
    View as Grid List
    Sort by
    Display items per page
    MUSTO ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ 4kg (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

    MUSTO ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ 4kg (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

    09.217.8258
    Το ξύδι χρησιμοποιείται σαν βασικό συστατικό στην Μεσογειακή κουζίνα. Αποτελεί ένα σπουδαίο φυσικό συντηρητικό για τα κρέατα, τα ψάρια, τα διάφορα λαχανικά κ.α. (λαχανικά τουρσί, γαύρος σε ξύδι κ.α.). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριο συστατικό σε διάφορες μαρινάδες. Αν αφήσουμε το κρέας μέσα σε μαρινάδα με ξύδι, αυτό το βοηθάει να μαλακώσει και να γίνει πιο τρυφερό. Όταν το ξύδι προστίθεται σε φαγητό που ψήνεται, εξατμίζεται όλη η οξύτητα και παραμένει μόνο το πλούσιο άρωμα του. Αποτελεί βασικό συστατικό διαφόρων σαλτσών όπως το κέτσαπ και η μαγιονέζα, ενώ μπορέι κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί αντί του αλατιού.
    Μπορεί ακόμη, να προστεθεί σε τρόφιμα που περιέχουν μη αιμικό σίδηρο όπως οι φακές και το σπανάκι. Τέλος, το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τα dressing της σαλάτας σας πχ η βινεγκρετ ή τα ψητά λαχανικά όπως το μπαλσάμικο.
    MUSTO ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 4 lit

    MUSTO ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 4 ΛΙΤΡΑ

    09.221.9960
    Το ξίδι ή ξύδι είναι όξινο υγρό που προέρχεται από τη ζύμωση της αιθανόλης του κρασιού σε αιθανικό οξύ, μετά από χρόνια, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και με τη βοήθεια κάποιων χρήσιμων βακτηρίων.
    ΜΕΤΕΩΡΑ ΞΥΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ 5lit - (ΚΟΚΚΙΝΟ)

    ΜΕΤΕΩΡΑ ΞΥΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ 5lit - (ΚΟΚΚΙΝΟ)

    09.217.8272
    Το ξύδι χρησιμοποιείται σαν βασικό συστατικό στην Μεσογειακή κουζίνα. Αποτελεί ένα σπουδαίο φυσικό συντηρητικό για τα κρέατα, τα ψάρια, τα διάφορα λαχανικά κ.α. (λαχανικά τουρσί, γαύρος σε ξύδι κ.α.). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριο συστατικό σε διάφορες μαρινάδες. Αν αφήσουμε το κρέας μέσα σε μαρινάδα με ξύδι, αυτό το βοηθάει να μαλακώσει και να γίνει πιο τρυφερό. Όταν το ξύδι προστίθεται σε φαγητό που ψήνεται, εξατμίζεται όλη η οξύτητα και παραμένει μόνο το πλούσιο άρωμα του. Αποτελεί βασικό συστατικό διαφόρων σαλτσών όπως το κέτσαπ και η μαγιονέζα, ενώ μπορέι κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί αντί του αλατιού.
    Μπορεί ακόμη, να προστεθεί σε τρόφιμα που περιέχουν μη αιμικό σίδηρο όπως οι φακές και το σπανάκι. Τέλος, το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τα dressing της σαλάτας σας πχ η βινεγκρετ ή τα ψητά λαχανικά όπως το μπαλσάμικο.
    ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΣΤΑΡ 350ml

    ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΣΤΑΡ 350ml

    09.221.6222
    Το μηλόξυδο αποτελεί ένα τρόφιμο, γνωστό εδώ και πολλούς αιώνες για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και τα οφέλη του στην υγεία. Από ενισχυτικό του μεταβολισμού, ως βοήθημα στο αδυνάτισμα, μέχρι και την προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος και την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, το μηλόξυδο αποτελεί μια ξινή υπερτροφή της φύσης!
    ΞΥΔΙ ΣΤΑΡ ΛΕΥΚΟ 350ml

    ΞΥΔΙ ΣΤΑΡ ΛΕΥΚΟ 350ml

    09.221.6399
    Οι μαγειρικές εφαρμογές του λευκού ξιδιού περιλαμβάνουν το τουρσί, το ψήσιμο, τις μαρινάδες και την τυροκομία.Το λευκό ξύδι μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία λόγω της περιεκτικότητάς του σε οξικό οξύ, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του σακχάρου στο αίμα, της διαχείρισης βάρους, της μειωμένης χοληστερόλης και των αντιμικροβιακών ιδιοτήτων.
    Το λευκό ξύδι μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο καθαρισμού για πολλές οικιακές επιφάνειες. Μπορεί επίσης να ελέγξει τα ζιζάνια στον κήπο σας ή να βοηθήσει τα κομμένα λουλούδια να παραμείνουν φρέσκα.
    ΣΤΑΡ  ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ 350ml 6 ΒΑΘΜΩΝ

    ΣΤΑΡ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ 350ml 6 ΒΑΘΜΩΝ

    09.221.6400
    Το ξύδι χρησιμοποιείται σαν βασικό συστατικό στην Μεσογειακή κουζίνα. Αποτελεί ένα σπουδαίο φυσικό συντηρητικό για τα κρέατα, τα ψάρια, τα διάφορα λαχανικά κ.α. (λαχανικά τουρσί, γαύρος σε ξύδι κ.α.). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριο συστατικό σε διάφορες μαρινάδες. Αν αφήσουμε το κρέας μέσα σε μαρινάδα με ξύδι, αυτό το βοηθάει να μαλακώσει και να γίνει πιο τρυφερό. Όταν το ξύδι προστίθεται σε φαγητό που ψήνεται, εξατμίζεται όλη η οξύτητα και παραμένει μόνο το πλούσιο άρωμα του. Αποτελεί βασικό συστατικό διαφόρων σαλτσών όπως το κέτσαπ και η μαγιονέζα, ενώ μπορέι κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί αντί του αλατιού.
    Μπορεί ακόμη, να προστεθεί σε τρόφιμα που περιέχουν μη αιμικό σίδηρο όπως οι φακές και το σπανάκι. Τέλος, το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τα dressing της σαλάτας σας πχ η βινεγκρετ ή τα ψητά λαχανικά όπως το μπαλσάμικο.
    ΞΥΔΙ ΣΤΑΡ 350ML (3 ΒΑΘΜΩΝ)

    ΣΤΑΡ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑ ΞΥΔΙΟΥ 350ML (3 ΒΑΘΜΩΝ)

    09.222.6033
    Το Αναπλήρωμα Ξυδιού αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση στο φαγητό. Είναι ιδανικό για σνακ και χρησιμοποιείται ειδικά από επαγγελματίες σεφ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μείγματα για μαρινάδες.
    ΣΤΑΡ ΞΥΔΙ 2L (ΣΤΑΦΥΛΙ)

    ΣΤΑΡ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ 2L (ΣΤΑΦΥΛΙ 5ο ΒΑΘΜΟΙ)

    09.222.6032
    Το ξύδι χρησιμοποιείται σαν βασικό συστατικό στην Μεσογειακή κουζίνα. Αποτελεί ένα σπουδαίο φυσικό συντηρητικό για τα κρέατα, τα ψάρια, τα διάφορα λαχανικά κ.α. (λαχανικά τουρσί, γαύρος σε ξύδι κ.α.). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριο συστατικό σε διάφορες μαρινάδες. Αν αφήσουμε το κρέας μέσα σε μαρινάδα με ξύδι, αυτό το βοηθάει να μαλακώσει και να γίνει πιο τρυφερό. Όταν το ξύδι προστίθεται σε φαγητό που ψήνεται, εξατμίζεται όλη η οξύτητα και παραμένει μόνο το πλούσιο άρωμα του. Αποτελεί βασικό συστατικό διαφόρων σαλτσών όπως το κέτσαπ και η μαγιονέζα, ενώ μπορέι κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί αντί του αλατιού.
    Μπορεί ακόμη, να προστεθεί σε τρόφιμα που περιέχουν μη αιμικό σίδηρο όπως οι φακές και το σπανάκι. Τέλος, το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τα dressing της σαλάτας σας πχ η βινεγκρετ ή τα ψητά λαχανικά όπως το μπαλσάμικο.