Search
English
All Categories
  Menu Close

  Ξηροί Καρποί - Παστέλια

  Ξηροί Καρποί - Παστέλια
  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  NICK NUTS CORN CHIPS BBQ 60gr
  CRANBERRY MIX 200gr
  NIK NUTS VITAL MIX 200g

  NICK NUTS VITAL MIX 200g

  09.222.8053
  ΜΙΞΗ ΩΜΩΝ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ (ΜΙΞΗ ΥΓΕΙΑΣ) Τα αμύγδαλα είναι ένα από τα πιο θρεπτικά είδη ξηρών καρπών. Μία μερίδα είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε, μαγνησίου, φυτικών ινών και πρωτεϊνών. Τα αμύγδαλα είναι επίσης πλούσια σε κάλιο, φώσφορο, σίδηρο και σε βιταμίνες του συμπλέγματος.
  NIK NUTS ZOLITA WASABI 80gr

  NICK NUTS ZOLITA WASABI 80gr

  09.222.7900
  Φιστίκια, άμυλο καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, αλάτι, ζάχαρη, σιτάρι, σόγια, φυτικό έλαιο, ρυθμιστής οξέος: διοξικό νάτριο. αντιοξειδωτικό: κιτρικό οξύ; ενισχυτικά γεύσης: γλουταμινικό μονονάτριο, γουανυλικό δινάτριο, ινοσινικό δινάτριο. Σταθεροποιητής: αραβικό κόμμι; αντισυσσωματικοί παράγοντες: φωσφορικό ασβέστιο, διοξείδιο του πυριτίου. Ανυψωτικά μέσα: ανθρακικό αμμώνιο, ανθρακικό μαγνήσιο. Χρώμα; αρτύματα. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς, γάλα και μουστάρδα.
  NICK NUTS ZOLITA ΠΑΠΡΙΚΑ 80gr

  NICK NUTS ZOLITA ΠΑΠΡΙΚΑ 80g

  09.222.8108
  Τροποποιημένο άμυλο πατάτας, ζάχαρη, αλεύρι σίτου, πάπρικα, ενισχυτικά γεύσης: γλουταμινικό μονονάτριο, γουανυλικό δινάτριο, ινοσινικό δινάτριο. αντισυσσωματικοί παράγοντες: φωσφορικό ασβέστιο, διοξείδιο του πυριτίου. αντιοξειδωτικό: κιτρικό οξύ; ανυψωτικά μέσα: ανθρακικό αμμώνιο, ανθρακικό μαγνήσιο. χρώματα: ανατό, εκχύλισμα πάπρικας; αρτύματα. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς, γάλα, σόγια και μουστάρδα. φιστίκια, άμυλο καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, αλάτι,
  NIK NUTS ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ BBQ 50gr

  NICK NUTS ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ BBQ 50gr

  09.222.7901
  Τα corn nuts bbq είναι ουσιαστικά φουρνισμένοι καρποί από καλαμπόκι, που έχουν πασπαλιστεί με αλάτι και μπαχαρικά bbq. Η χαρακτηριστική τους γεύση τα καθιστά ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή κράκερ από καλαμπόκι
  NICK NUTS ΠΙΝΑΤΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΡΕΜΑ & ΚΡΕΜΥΔΙ 80gr

  NICK NUTS ΠΙΝΑΤΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΡΕΜΑ & ΚΡΕΜΥΔΙ 80gr

  09.222.7908
  Συστατικά: Φιστίκια, άμυλο καλαμποκιού, τροποποιημένο άμυλο, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, αλάτι, ζάχαρη, κρεμμύδι, ενισχυτικά γεύσης: γλουταμινικό νάτριο, γουανυλικό δινάτριο. τυρί, σκόνη ορού γάλακτος, φυτικό έλαιο, μπαχαρικά. αντισυσσωματικοί παράγοντες: φωσφορικό νάτριο, φωσφορικό κάλιο, διοξείδιο του πυριτίου. σκόνη σκόρδου, αντιοξειδωτικό: κιτρικό οξύ; ανυψωτικά μέσα: ανθρακικό αμμώνιο, ανθρακικό μαγνήσιο. χρώματα: ανατό, βήτα καροτίνη; αρτύματα. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς, σόγια, γλουτένη και μουστάρδα
  NICK NUTS ΣΠΟΡΙΑ ΜΑΥΡΑ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ 100gr

  NICK NUTS ΣΠΟΡΙΑ ΜΑΥΡΑ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ 100gr

  09.222.8110
  Ο ηλιόσπορος είναι ο καρπός του ηλίανθου. Οι ηλιόσποροι συνήθως τρώγονται ως σνακ παρά ως μέρος ενός γεύματος. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως γαρνιτούρες ή συστατικά σε διάφορες συνταγές. Οι σπόροι είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, διαιτητικών ινών, πολλών βιταμινών Β και βιταμίνης Ε. Οι σπόροι περιέχουν επίσης υψηλά επίπεδα διαιτητικών ορυκτών, όπως το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος.
  NICK NUTS ΣΤΑΦΙΔΑ 100g

  NICK NUTS ΣΤΑΦΙΔΑ 100g

  09.222.8657
  Σταφίδα είναι το αποξηραμένο σταφύλι. Η σταφίδα διακρίνεται σε δύο είδη, τη μαύρη και την άσπρη. Η άσπρη λέγεται και σουλτανίνα. Τρώγεται σκέτη ως γλυκό και προστίθεται συνήθως σε κέικ και διάφορα γλυκά.
  SDOUKOS CHIPS ΜΠΑΝΑΝΑΣ 130gr.

  SDOUKOS 130gr. - (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ CHIPS ΜΠΑΝΑΝΑΣ)

  09.221.5142
  Σε αεροστεγή συσκευασία με προστατευτική ατμόσφαιρα. Η μπανάνα αποτελεί σύμμαχό μας κατά της υπέρτασης και υπέρ της μυϊκής ενδυνάμωσης, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε κάλιο. Το κάλιο είναι ένας ηλεκτρολύτης που παίζει σπουδαίο ρόλο στην πρωτεϊνοσύνθεση και τη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, ενώ βοηθά και στην απομάκρυνση της περίσσειας νατρίου με αποτέλεσμα να μειώνει την αρτηριακή πίεση.
  SDOUKOS ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ 200gr.

  SDOUKOS 200gr. - (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ)

  09.221.5143
  *Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης Σε αεροστεγή συσκευασία με προστατευτική ατμόσφαιρα. Τα βερίκοκα θεωρούνται τροφή ισχυρά προληπτική ενάντια στον καρκίνο και ιδανική για τους πρώην καπνιστές. Οι πλούσιες σε β-καροτένιο τροφές φαίνεται πως έχουν την ικανότητα να μειώνουν τις άδηλες καρκινικές συνέπειες του καπνίσματος. τα βερίκοκα ενδείκνυνται στην αναιμία, κυρίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε σίδηρο. Επίσης, είναι πολύτιμα και σε αυτούς που παρακολουθούν μια δίαιτα αδυνατίσματος, γιατί οι υδατάνθρακες, που περιέχουν, ικανοποιούν την αίσθηση του γλυκού, χωρίς να προσδίδουν πολλές θερμίδες.
  SDOUKOS ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ 200gr.

  SDOUKOS 200gr. - (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ)

  09.221.5145
  *Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης Σε αεροστεγή συσκευασία με προστατευτική ατμόσφαιρα. Τα σύκα αποτελούν πολύ καλές πηγές φυτικών ινών, β καροτένιου και φολικού οξέως, καθώς και καλίου, ασβεστίου και φωσφόρου.
  SDOUKOS ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑ 200gr.

  SDOUKOS 200gr. - (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑ)

  09.221.6990
  Σε αεροστεγή συσκευασία με προστατευτική ατμόσφαιρα. Η παπάγια περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C (από τα πολυτιμότερα φυσικά αντιοξειδωτικά), ενώ παράλληλα το φυλικό οξύ που περιέχει ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες δυσπαλασιών και βοηθά στην πρόληψη πολλών μορφών καρκίνου.
  SDOUKOS ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΑΠΥΡΗΝΟΙ 200gr.

  SDOUKOS 200gr. - (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΑΠΥΡΗΝΟΙ)

  09.221.5146
  *Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης Σε αεροστεγή συσκευασία με προστατευτική ατμόσφαιρα. Οι χουρμάδες είναι καλή πηγή σιδήρου, καλίου και ασβεστίου και βέβαια φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να βοηθούν σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα.
  SDOUKOS ΑΠΟΞΥΡΑΜΕΝΑ CRANBERRY 230gr.

  SDOUKOS 230gr. - (ΑΠΟΞΥΡΑΜΕΝΑ CRANBERRY)

  09.221.5148
  Σε αεροστεγή συσκευασία με προστατευτική ατμόσφαιρα. Tα κράνμπερι σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, αποτελούν καλή πηγή κηκιδικoύ οξέος (ellagic acid) μιας αντιοξειδωτικής ουσίας που διαθέτει αντικαρκινική δράση. Eκείνο, όμως, που είναι εντυπωσιακό σε σχέση με τη δράση του κράνμπερι είναι ότι καταπολεμά τα κύτταρα του καρκίνου πριν και μετά την εμφάνιση της νόσου.
  ΚΑΡΥΔΑ
  ΚΑΡΥΔΑ ΜΕΓΑΛΗ 70g - (ΛΕΥΚΗ)

  ΚΑΡΥΔΑ ΜΕΓΑΛΗ 70g - (ΛΕΥΚΗ)

  09.222.8122
  Ένα απ’ τα λατρεμένα γλυκά, η αυθεντική ινδική καρύδα και καρύδα με σοκολάτα! Πλούσια σε γεύση με φυσικό άρωμα και 100% κακάο!
  Filters Close