Από σταφύλια της ελληνικής ποικιλίας Ροδίτης που καλλιεργείται σε αμπελώνες στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης. Ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση με ταυτόχρονη εκχύλιση ρητίνης. Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έχει γεμάτη και μεστή γεύση, με ευχάριστη οξύτητα και υπέροχο τελείωμα. Ιδανικά σερβίρεται στους 8 - 10 °C σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει ιδανικά μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, πουλερικά και χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ντομάτα.
Ζωηρή και ανάλαφρη, γλυκόπιοτη με έντονα αρώματα λευκών φρούτων και ‘’βαλσαμικό’’ άρωμα ρητίνης πεύκου σε διακριτικό τόνο. Η εμπνευσμένη φιάλη της συνδυάζει τη λαϊκή παράδοση της ρετσίνας με τη θέση που της αξίζει στη σύγχρονη καθημερινότητα.