Ο φημισμένος μακεδονικός γλυκάνισος χαρίζει το φίνο άρωμά του στο Τσίπουρο Ηδωνικό. Η κλασματική απόσταξη εξασφαλίζει την υψηλή καθαρότητα του τελικού προϊόντος.
Το 1880, στην Κωνσταντινούπολη, οι Έλληνες που ήξεραν από ούζο, ξεχώρισαν και αγάπησαν το χαρμάνι του ούζου από το βαρέλι με το νούμερο 12, της πιο φημισμένης ποτοποιίας της εποχής. Από τότε μέχρι και σήμερα, με το ίδιο μεράκι, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά, με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν μετά από διπλή απόσταξη, το ούζο με το μοναδικό άρωμα, το ούζο που αγάπησαν γενιές και γενιές Ελλήνων. Το Ούζο 12. 40%vol.
Το διάφανο χρώμα του όταν αραιωθεί με νερό δίνει τη θέση του σε ένα ελκυστικό, πλούσιο γαλάκτωμα. Έχει πλούσιο και σταθερό άρωμα γλυκάνισου που δένει ευχάριστα με τα υπόλοιπα αρώματα των αρωματικών φυτών και σπόρων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του. Το Ούζο Τσάνταλη έχει μοναδική, απαλή και ισορροπημένη γεύση.