Το 1880, στην Κωνσταντινούπολη, οι Έλληνες που ήξεραν από ούζο, ξεχώρισαν και αγάπησαν το χαρμάνι του ούζου από το βαρέλι με το νούμερο 12, της πιο φημισμένης ποτοποιίας της εποχής. Από τότε μέχρι και σήμερα, με το ίδιο μεράκι, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά, με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν μετά από διπλή απόσταξη, το ούζο με το μοναδικό άρωμα, το ούζο που αγάπησαν γενιές και γενιές Ελλήνων. Το Ούζο 12. 40%vol.
Το διάφανο χρώμα του όταν αραιωθεί με νερό δίνει τη θέση του σε ένα ελκυστικό, πλούσιο γαλάκτωμα. Έχει πλούσιο και σταθερό άρωμα γλυκάνισου που δένει ευχάριστα με τα υπόλοιπα αρώματα των αρωματικών φυτών και σπόρων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του. Το Ούζο Τσάνταλη έχει μοναδική, απαλή και ισορροπημένη γεύση.
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, με τη χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα, περιέχει: μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, γλυκάνισο Λισβορίου, μάραθο από τη Βόρεια Εύβοια, αστεροειδές, κανέλα, μοσχοκάρυδο, εκχυλίσματα μαστίχας Χίου, διάφορα άλλα βότανα της Λεσβιακής γης και αλάτι από τις αλυκές Καλλονής Λέσβου.
Ο φημισμένος μακεδονικός γλυκάνισος χαρίζει το φίνο άρωμά του στο Τσίπουρο Ηδωνικό. Η κλασματική απόσταξη εξασφαλίζει την υψηλή καθαρότητα του τελικού προϊόντος.
Tο εκλεκτό αυτό γνήσιο απόσταγμα γίνεται αντάξιο του περήφανου ονόματός του χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του υπερσύγχρονου αποστακτηρίου του Kτήματος. H πολλαπλή απόσταξη που πραγματοποιείται μέσα στους χάλκινους άμβυκες εκμηδενίζει τις δύσοσμες ουσίες, προστατεύοντας παράλληλα το ευαίσθητο άρωμα του αποστάγματος. Tο αποτέλεσμα είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa.
Ένα απόσταγμα που περιέχει την αυθεντική γεύση της παράδοσης, γιατί αποστάχθηκε παρουσία ενός εκλεκτού και αρωματικού βοτάνου της ελληνικής υπαίθρου: το μακεδονικό γλυκάνισο, που αιώνες τώρα γλυκαίνει και συγκινεί τις καρδιές όλων των Eλλήνων.