Αυθεντική γεύση Μουστάρδας Dijon Οι καλύτεροι σπόροι σιναπιού συλλέγονται και αναμειγνύονται με εξαιρετικής ποιότητας ξύδι και χτυπιούνται απαλά, σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή για να δώσουν μια ξεχωριστή και με ένταση μουστάρδα. Μυρίζουμε Και ταξιδεύουμε πάνω από καλλιέργειες σιναπιού. Τόσο αυθεντική, τόσο ποιοτική! Δοκιμάζουμε κι απολαμβάνουμε... Αφηνόμαστε στις ζωηρές και πικάντικες νότες στην ένταση της γνήσιας, παραδοσιακής συνταγής
Σκληρό τυρί που παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα και το οποίο παραμένει για ωρίμανση τουλάχιστον 12 μήνες, πριν διατεθεί στην κατανάλωση. Η μακρά του ωρίμανση το κάνει πληθωρικό, δίνοντάς του πλούσιο άρωμα βουτύρου, ελαφριά αλατότητα και γλυκιά επίγευση. Μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά με ένα στιβαρό λευκό κρασί.
Η καπνιστή γραβιέρα παράγεται με 100% φυσικές διαδικασίες από κατσικίσιο και πρόβειο γάλα. Έχει έντονη καπνιστή γεύση αλλά παράλληλα και μία γλυκιά υπόγευση, συνδυασμός που δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ταιριάζει απόλυτα με λευκά κρασιά, αλλά και με ούζο και τσίπουρο. Μπορείτε, βέβαια, να σερβίρετε τη γραβιέρα ως επιτραπέζιο τυρί, για να συνοδεύσετε το γεύμα σας!
Σκληρό τυρί Α' ποιότητας από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα και μπούκοβο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιο τυρί, στη μαγειρική ως συστατικό συνταγής, τριμμένο στα μακαρόνια, σκέτη ως σαγανάκι ενώ μπορεί να συνοδέψει τέλεια το κρασί σας.
Την Κρητική γραβιέρα μπορείτε να την απολαύσετε είτε σκέτη με το αγαπημένο σας κρασί. Συνοδέψτε τη με χωριάτικο ψωμί, κριθαρομπουκιές, παξιμάδι ή πολύσπορα. Τολμήστε την ακόμη και με κάποια φρούτα, όπως το σταφύλι, το αχλάδι, ή βουτήξτε την στο μέλι. Συστατικά: Αιγοπρόβειο γάλα με αναλογία 20% αίγινο, οξυγαλακτική καλλιέργεια, πιτιά, αλάτι.
Η ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο των καταναλωτικών αγαθών προσφέρει στους καταναλωτές μία πλούσια γκάμα εκλεκτών πιστοποιημένων προϊόντων αρίστης ποιότητας, με έμφαση στην μεσογειακή διατροφή και την Κρητική παράδοση.
Το χαλούμι είναι το κατ’ εξοχήν παραδοσιακό τυροκομικό προϊόν της Κύπρου. Είναι ημίσκληρο τυρί από αιγοπρόβειο και αγελαδινό γάλα, με αλάτι, πυτιά (ζωικό λίπος) και δυόσμο, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν «χάνει» την υφή του και το άρωμά του, καθώς επίσης και το ότι δεν λιώνει με το ψήσιμο.