Ξεπαγώστε τις πίτες για περίπου 15 λεπτά πριν τις χρησιμοποιήσετε. Tοστιέρα: Ψήστε σε μεσαία ένταση για περίπου 2 λεπτά. Φούρνος: Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 2-3 λεπτά. Η πίτα περιέχει ήδη λάδι, αλλά προσθέστε επιπλέον αν επιθυμείτε. Μη θερμάνετε υπερβολικά τις πίτες για να διατηρήσουν την ελαστικότητά τους.
Η ιστορία της μπουγάτσας Μπουγάτσα με φύλλο αέρος Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ. H μπουγάτσα, αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, συνοδεύεται από μία ιστορία που δύσκολα θα φανταζόμασταν ότι αρχίζει από τόσο παλιά. Τα χρόνια περνούν και η μπουγάτσα παραμένει δημοφιλής στην πόλη, αλλά και στη Σμύρνη. Ετυμολογικά η μπουγάτσα είναι παραφθορά της οθωμανικής λέξης πογάτσα, που σημαίνει με γέμιση από κρέμα, περιχυμένη με άχνη ζάχαρη ή πίτα με γέμιση τυρί. Οι πολίτισσες και σμυρνιές νοικοκυρές φτιάχνουν μπουγάτσα και μπουγατσάκια με διάφορα γεμίσματα για το πρωινό και το απογευματινό κολατσιό της οικογενείας και κυρίως των παιδιών πριν και μετά το σχολείο. Η μπουγάτσα κυριάρχησε στον ελλαδικό χώρο μετά την μικρασιατική καταστροφή.
Η εταιρία 'Καραγιαννίδης Κατεψυγμένα' ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1994 με κύριο άξονα την εμπορία καταψυγμένων προϊόντων. Έχοντας αναπτύξει δίκτυο διανομής σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και με αυξητικούς δείκτες πωλήσεων, η εταιρία ετοιμάζει την είσοδό της στο παραγωγικό τομέα. Kατασκευάστηκε μονάδα παραγωγής στον Ευαγγελισμό Θεσσαλονίκης με δυνατότητα συσκευασίας όλων των ειδών των κατεψυγμένων προϊόντων. Η διαδικασία παραγωγής καλύπτεται με πιστοποίηση HACCP. Οι σφολιάτες δουλεύονται παγωμένες από κατάψυξη ή προαιρετικά ξεπαγωμένες στη συντήρηση από την προηγούμενη μέρα προετοιμασία.
Η εταιρία 'Καραγιαννίδης Κατεψυγμένα' ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1994 με κύριο άξονα την εμπορία καταψυγμένων προϊόντων. Έχοντας αναπτύξει δίκτυο διανομής σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και με αυξητικούς δείκτες πωλήσεων, η εταιρία ετοιμάζει την είσοδό της στο παραγωγικό τομέα. Kατασκευάστηκε μονάδα παραγωγής στον Ευαγγελισμό Θεσσαλονίκης με δυνατότητα συσκευασίας όλων των ειδών των κατεψυγμένων προϊόντων. Η διαδικασία παραγωγής καλύπτεται με πιστοποίηση HACCP. Οι σφολιάτες δουλεύονται παγωμένες από κατάψυξη ή προαιρετικά ξεπαγωμένες στη συντήρηση από την προηγούμενη μέρα προετοιμασία.