Γάλα μακράς διαρκείας της εταιρείας Adoro, στο οποίο πραγματοποιείται παστερίωση σε υψηλότερη θερμοκρασία από το φρέσκο. Με την επεξεργασία αυτή υπάρχει μια μείωση στην διατροφική αξία του γάλακτος αλλά στόχος είναι το προϊόν να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής που φτάνει μέχρι 30 ημέρες. Από την στιγμή που θα ανοιχτεί συντηρείται στο ψυγείο για 3 έως 4 ημέρες.
Γάλα μακράς διαρκείας της εταιρείας Adoro, στο οποίο πραγματοποιείται παστερίωση σε υψηλότερη θερμοκρασία από το φρέσκο. Με την επεξεργασία αυτή υπάρχει μια μείωση στην διατροφική αξία του γάλακτος αλλά στόχος είναι το προϊόν να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής που φτάνει μέχρι 30 ημέρες. Από την στιγμή που θα ανοιχτεί συντηρείται στο ψυγείο για 3 έως 4 ημέρες.