Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    ΑΡΚΑΔΙ ΣΚΟΝΗ ΝΙΦΑΔΩΝ 1kg (20μεζ.) - (ΛΕΥΚΟ)

    Brand: Αρκάδι
    Το Αρκάδι Baby Σκόνη Πλυντηρίου προσφέρει πολλά παραπάνω από ένα συμβατικό απορρυπαντικό και αυτός είναι ο λόγος που το επιλέγουν ολοένα περισσότερες και πιο συνειδητοποιημένες μαμάδες. Χάρη στη φυσική του σύνθεση από ελαιόλαδο, αλάτι και νερό, είναι ειδικά μελετημένο για το πλυντήριο χωρίς πρόσθετα ροής, χημικά και αρώματα. Είναι ιδανικό για όλα τα βρεφικά και μωρουδιακά, επειδή είναι 100% φυσικό και υπο-αλλεργικό, προστατεύοντας τις υπερευαίσθητες παιδικές επιδερμίδες.
    Κωδικός προϊόντος: 09.221.2910
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία
    €5,24 χωρίς ΦΠΑ

    Η σύνθεσή του χαρίζει άψογα αποτελέσματα και στους πιο δύσκολους  λεκέδες τόσο για τα λευκά όσο και για τα χρωματιστά ρούχα, ακόμα και  στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

    Διατίθεται σε δύο τύπους: πράσινο και λευκό.

    Η λευκή σκόνη πλυντηρίου "Αρκάδι" έχει χαρακτηριστικό υπόλευκο χρώμα,  γιατί παράγεται από μη βιώσιμα συστατικά ελληνικών ελαιολάδων και  ενδείκνυται για χρήση σε μαλακό νερό.

    Η πράσινη σκόνη πλυντηρίου "Αρκάδι" παράγεται από ελληνικό πυρηνέλαιο και πλένει με άριστα αποτελέσματα σε σκληρά νερά.

    Επιλέγοντας Αρκάδι Baby Σκόνη Πλυντηρίου, αντί ενός συμβατικού  απορρυπαντικού, δεν εξασφαλίζει μόνο την άψογη & αγνή καθαριότητα  για όλα τα μωρουδιακά σας, αλλά υπογραμμίζει και το σεβασμό σας προς το  περιβάλλον αλλά και την οικονομία, αφού η συσκευασία του ενός κιλού  δίνει περισσότερες από 20 πλύσεις.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο6
    Χρήση Υγρού ΓιαΠαιδικό
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος