Με προέλευση από την κεντρική και βόρεια Ιταλία, τα Capellini έχουν ένα όνομα που φέρνει αμέσως στο μυαλό τα ανάλαφρα, σχεδόν παιδικά μαλλιά. Στην πραγματικότητα, είναι επίσης γνωστά ως Μαλλιά της Αφροδίτης, λόγω της απαλής και κομψής μορφής τους. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Το κοφτό μακαρονάκι πιο απολαυστικό από ποτέ! Είναι το απαραίτητο συστατικό για επιτυχημένα και γευστικά πιάτα. Με ιδανικό "κράτημα" στο βράσιμο και εξαιρετική υφή.
Όπου είναι η Barilla, υπάρχει σπίτι .Οι επιλογές μας στα Ζυμαρικά: χάρη στην ποιότητα των κόκκων και το ισορροπημένο πάχος κάθε μορφής, τα ζυμαρικά μας ζουν με αυθεντική γεύση και εξαιρετική συνοχή. Τομείς: υποστηρίζουμε τη διάδοση καινοτόμων γεωργικών πρακτικών με μεγάλο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες κάθε εδάφους και κλίματος. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι από 8000 αγρότες που μέσω των οργανώσεών τους βρίσκονται στο πλευρό μας στη συναρπαστική διαδρομή της συνεχούς βελτίωσης. 100% ιταλικό σιτάρι: αναπτύσσουμε αποκλειστικές ποικιλίες σκληρού σιταριού και χρησιμοποιούμε εκλεκτούς κόκκους, που καλλιεργούνται σε όλη την Ιταλία, για να αποκτήσουμε καλά ζυμαρικά από τον πρώτο κιόλας κόκκο. Μάθετε περισσότερα στο www.barilla.gr Για να καλλιεργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον Μέσα στα ζυμαρικά Barilla υπάρχει η ιστορία μας, το πάθος, η δέσμευση των ανθρώπων και, πάνω απ' όλα, η επιθυμία να συνεισφέρουμε όλοι μαζί σε ένα καλύτερο μέλλον.
Κοφτό μακαρονάκι της εταιρίας Barilla, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας! Αρχικά από τη Νάπολη, το κοφτό μακαρονάκι ή ditalini στα ιταλικά σημαίνει κυριολεκτικά μικρά δαχτυλίδια. Το κοφτό μακαρονάκι σερβίρεται συνήθως με τυρί ricotta ή μπρόκολο και είναι ιδανικό για χρήση σε σούπες. Συσκευασία 500 γραμμαρίων.
Λόγω του μικρού και ελαφριού τους σχήματος, τα Mini Farfalle προτιμούν συνδυασμούς με απαλά αρώματα και γεύσεις: από τα λαχανικά ως το ψάρι και τα φρέσκα τυριά. Με αυτή τη συνοδεία γίνονται ένα πιάτο ζυμαρικών που δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά και ιδανικό για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή για όλη την οικογένεια. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου Βρασμός: 7 λεπτά
11 λεπτά είναι αρκετά για να δείξεις στους αγαπημένους σου πόσο νοιάζεσαι γι' αυτούς, όσα λεπτά ακριβώς χρειάζονται για να προετοιμάσεις κι ένα πιάτο με Fusilli. Τα Fusilli γεννήθηκαν στην κεντρική και νότια Ιταλία και πήραν το όνομά τους από το "fuso", το εργαλείο πλεξίματος που χρησιμοποιείται για την τύλιξη μαλλιού. Το σχήμα τους δημιουργείται από τρία μικρά φτερά κομψά στριμμένα πάνω τους, σε μια σπειροειδή κίνηση, η οποία κρατάει κάθε τύπο σάλτσας. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου
11 λεπτά είναι αρκετά για να δείξεις στους αγαπημένους σου πόσο νοιάζεσαι γι' αυτούς, δημιουργώντας ένα πιάτο με Penne Rigate. Οι Penne Rigate είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά σχήματα ζυμαρικών, αγαπητό σε όλη την Ιταλία. Οι Penne, που σημαίνει «στυλό» στα ιταλικά, πήραν το όνομά τους από το σχήμα τους. Το σχήμα του σωλήνα με γωνιακές άκρες ήταν εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές πένες μελανιού. Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου