Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Sorry - this product is no longer available

    BONA VITA CRUNCHY MUSLI 375gr. - (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ)

    Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.
    Κωδικός προϊόντος: 09.218.902
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν Παραγγελίας
    €1,97 χωρίς ΦΠΑ

    Συστατικά

    Πλιγούρι βρώμης, ανάμεικτα φρούτα 30% (σταφίδες, μπανάνα, παπάγια, ανανάς, δαμάσκηνα, μήλα), προϊόντα εξώθησης δημητριακών (σιτάρι, ρύζι και αλεύρι βρώμης, ζάχαρη, κόκκους καλαμποκιού, άμυλο καλαμποκιού), ζάχαρη,  φυτικό (φοινικέλαιο), σιρόπι γλυκόζης, νιφάδες σιταριού, εκχύλισμα από το φυτό Origanum vulgare.

    Διατηρείται με SO2

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο12
    Ποσότητα375gr
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
    FAIRY ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 400ml - (ΛΕΜΟΝΙ) - ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    FAIRY ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 400ml - (ΛΕΜΟΝΙ) - ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    09.218.559
    FAIRY ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 400ml - (ΛΕΜΟΝΙ) - ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    €1,69 χωρίς ΦΠΑ
    EVERY DAY SENSITIVE NORMAL ULTRA PLUS 18ΤΜΧ

    EVERY DAY SENSITIVE NORMAL ULTRA PLUS 18ΤΜΧ

    09.217.5216
    Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Οι πρώτες στην Ευρώπη με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε οικονομική συσκευασία 18 τεμαχίων.
    €2,19 χωρίς ΦΠΑ
    EVERY DAY SENSITIVE SUPER ULTRA PLUS 18TMX

    EVERY DAY SENSITIVE SUPER ULTRA PLUS 18TMX

    09.217.5244
    Μεγαλύτερου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, για προστασία χωρίς ερεθισμούς και διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Σε συσκευασία των 18 τεμαχίων.
    Λεπτές σερβιέτες κατάλληλες για ευαίσθητη επιδερμίδα με μακρύ μήκος, φτερά και υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει για απαλότητα και προστασία.
    €2,19 χωρίς ΦΠΑ
    ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΧΟΙΡΙΝΟ)

    ZWAN LUNCHEON MEAT 200gr. - (ΧΟΙΡΙΝΟ)

    09.217.3720
    Το αγαπημένο Zwan, των παιδικών χρόνων πολλών γενεών! Στο sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.
    €2,63 χωρίς ΦΠΑ
    FAIRY ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 400ml - (ORIGINAL) - ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    FAIRY ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 400ml - (ORIGINAL)

    09.217.6925
    Κάθε σταγόνα του Fairy σας χαρίζει την καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων. Η συμπυκνωμένη σύνθεση που περιέχει διεισδύει στα λίπη και προσφέρει στη στιγμή αστραφτερή καθαριότητα στα πιάτα σας. Γι αυτό και το Fairy είναι το απόλυτο καθαριστικό ανάμεσα στα υγρά πιάτων και είναι τόσο συμπυκνωμένο που δεν χρειάζεστε παρά μόνο μία σταγόνα και καθόλου προσπάθεια: χωρίς μούλιασμα, χωρίς λίπη, χωρίς κόπο.
    Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Αποτελεσματικό καθάρισμα, διαλύει εντελώς τα υπολείμματα φαγητού.
    Σαπουνάδα που διαρκεί πολύ με μία μόνο σταγόνα.
    ΔΙΑΡΚΕΙ 2Χ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το δεύτερο σε πωλήσεις προϊόν.
    €1,75 χωρίς ΦΠΑ
    KINDER BUENO 43gr

    KINDER BUENO 43gr

    09.219.195
    Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!
    €0,74 χωρίς ΦΠΑ
    EVERY DAY SENSITIVE MAXI NIGHT ULTRA PLUS 18ΤΜΧ

    EVERY DAY SENSITIVE MAXI NIGHT ULTRA PLUS 18ΤΜΧ

    09.217.5519
    Λεπτές σερβιέτες κατάλληλες για ευαίσθητη επιδερμίδα με μακρύ μήκος, φτερά και υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει για απαλότητα και προστασία.
    €2,23 χωρίς ΦΠΑ
    NESTLE FITNESS 375gr. - (CHOCOLATE)

    NESTLE FITNESS 375gr. - (MILK CHOCOLATE)

    09.217.4105
    Δημητριακά με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και σοκολάτα για ισορροπημένο και γευστικό πρωινό. Αυτές οι επικαλυμμένες νιφάδες με σοκολάτα γάλακτος είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και διατροφής!
    €3,15 χωρίς ΦΠΑ
    SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (60+60ΤΜΧ ΔΩΡΟ)

    SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (60+60ΤΜΧ ΔΩΡΟ)

    09.217.7894
    Βαμβακεροί δίσκοι καθαρισμού και ντεμακιγιάζ διπλής όψης.
    €1,77 χωρίς ΦΠΑ
    ΚΟΥΛΑ ΑΛΕΥΡΙ 3kg

    ΚΟΥΛΑ ΑΛΕΥΡΙ 3kg

    09.217.4029
    Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου. Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
    €2,75 χωρίς ΦΠΑ