Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    BRAVO ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ 194gr

    Brand: BRAVO
    BRAVO με μεράκι…επιλεγμένοι κόκκοι για χρυσαφένιο καιμάκι! Ο BRAVO Χρυσή Επιλογή γεννήθηκε επιλέγοντας με μεράκι κάθε κόκκο της ποικιλίας Arabica. Το ξεχωριστό του χαρμάνι καβουρδίζεται αργά, ώστε να αναδεικνύει τα ιδιαίτερα αρώματα και την εκλεπτυσμένη γεύση του καφέ.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.6310
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία
    €2,68 χωρίς ΦΠΑ

    O BRAVO Χρυσή Επιλογή γεννήθηκε επιλέγοντας με μεράκι κάθε κόκκο της  ποικιλίας Arabica. Το ξεχωριστό του χαρμάνι καβουρδίζεται αργά, ώστε να  αναδεικνύει τα ιδιαίτερα αρώματα και την εκλεπτυσμένη γεύση του καφέ Για  τέλειο γευστικό αποτέλεσμα, ψήστε τον σε σιγανή φωτιά. Το αποτέλεσμα:  ένας φίνος καφές με εκλεπτυσμένη γεύση και χρυσαφένιο καϊμάκι.

    Οδηγίες Χρήσης/Παρασκευής

    Συμβουλές: Φρεσκάδας: Μεταφέρετε τον καφέ σε αεροστεγές, αδιάφανο δοχείο και τοποθετήστε τον στο ψυγείο. Έτσι θα απολαμβάνετε πάντα το άρωμά του αναλλοίωτο. Απόλαυσης: Φτιάξτε τον σε χαμηλή φωτιά, αλλά μην τον  αφήσετε να φτάσει στο σημείο βρασμού για να κρατήσει το πλούσιο καϊμάκι του. Σερβιρίσματος: Μοιράστε πρώτα το καϊμάκι στα φλυτζάνια και μετά γεμίστε με τον υπόλοιπο καφέ.

    Συστατικά

    Καβουρδισμένος, αλεσμένος καφές

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο25
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος
    Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
    JUMP ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΟΣΧΑΡΙ 400gr

    JUMP ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΒΟΔΙΝΟ 400gr

    09.222.8040
    Υγρή τροφή από την Jump, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.
    €0,72 χωρίς ΦΠΑ
    LE CHEF ALUCUP ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΟΣΧΑΡΙ 300gr

    LE CHEF ALUCUP ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΟΣΧΑΡΙ 300gr

    09.222.7638
    Τα εξαιρετικής ποιότητας pate της Le Chef βοηθούν το σκύλο σας να πάρει τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται για να είναι υγιής και δραστήριος.
    €1,24 χωρίς ΦΠΑ
    CIF ΚΡΕΜΑ (ΛΕΜΟΝΙ) 500ml

    CIF ΚΡΕΜΑ (ΛΕΜΟΝΙ) 500ml

    09.217.2919
    Ισχυρή και πολυκαθαριστική κρέμα Cif η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά όλα τα είδη σκληρής βρωμιάς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα όσο και στο μπάνιο αφαιρώντας την πιο δύσκολη βρωμιά όπως τα άλατα, καμμένο φαγητό, σκουριά και επίμονους λεκέδες, εξασφαλίζοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα.
    €1,97 χωρίς ΦΠΑ
    O.EXPRESS NOODLES ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΣΙΛΙ 87gr.

    O.EXPRESS NOODLES 87gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΣΙΛΙ)

    09.217.7571
    Αυθεντικά ασιατικά νουντλς, μυρωδάτα καρυκεύματα και αρωματικές νιφάδες τσίλι συνδυάστηκαν αρμονικά και δημιούργησαν μια λαχταριστή γεύση. Η ελαφρώς πικάντικη γεύση του κοτόπουλου με τσίλι μας χαρίζει στη στιγμή ένα χορταστικό γεύμα! Έτοιμο σε 3 μόνο λεπτά!
    €0,86 χωρίς ΦΠΑ
    FARCOM BALSAM ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 500ml

    FARCOM BALSAM ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 500ml

    09.217.9087
    Γαλάκτωμα μαλλιών για εύκολο χτένισμα, βαθιά θρέψη και επανόρθωση.
    €1,02 χωρίς ΦΠΑ
    AVA ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ PERLE (ΧΑΜΟΜΗΛΙ) 900ml

    AVA ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ PERLE 900ml - (ΧΑΜΟΜΗΛΙ)

    09.222.7926
    Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.
    €2,01 χωρίς ΦΠΑ
    HANDY ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩ  50x55 ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΡΟΛΟ 20τμχ

    HANDY ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ 50x55 ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΡΟΛΟ 20ΤΜΧ

    09.222.8216
    Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Handy, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου. Διαθέτουν πρακτικά χερούλια για εύκολο κλείσιμο και μεταφορά.
    €0,97 χωρίς ΦΠΑ
    COLGATE 75ml - (BAKING SODA)

    COLGATE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml - (BAKING SODA)

    09.217.3953
    Η σύνθεση της Colgate® Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας. Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.
    €0,87 χωρίς ΦΠΑ
    FAIRY ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 400ml - (ORIGINAL) - ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    FAIRY ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 400ml - (ORIGINAL)

    09.217.6925
    Κάθε σταγόνα του Fairy σας χαρίζει την καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων. Η συμπυκνωμένη σύνθεση που περιέχει διεισδύει στα λίπη και προσφέρει στη στιγμή αστραφτερή καθαριότητα στα πιάτα σας. Γι αυτό και το Fairy είναι το απόλυτο καθαριστικό ανάμεσα στα υγρά πιάτων και είναι τόσο συμπυκνωμένο που δεν χρειάζεστε παρά μόνο μία σταγόνα και καθόλου προσπάθεια: χωρίς μούλιασμα, χωρίς λίπη, χωρίς κόπο.
    Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Αποτελεσματικό καθάρισμα, διαλύει εντελώς τα υπολείμματα φαγητού.
    Σαπουνάδα που διαρκεί πολύ με μία μόνο σταγόνα.
    ΔΙΑΡΚΕΙ 2Χ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το δεύτερο σε πωλήσεις προϊόν.
    €1,75 χωρίς ΦΠΑ
    AJAX ΤΖΑΜΙΩΝ 750ml - (CRYSTAL CLEAN) (ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ)

    AJAX ΤΖΑΜΙΩΝ 750ml - (CRYSTAL CLEAN) (ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ)

    09.217.2949
    Το Ajax ανανεώνεται με καινούργια σύνθεση, 99% φυσικής προέλευσης προσφέροντας 100% Τζάμια Αόρατα.
    €1,61 χωρίς ΦΠΑ