Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    LA TOUR MELAS IDYLLE D ACHINOS ΡΟΖΕ 750ml (GRENACHE BLANC, SYRAH, ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ)

    Είναι ένα ροζέ κρασί που θα σας συναρπάσει από το φωτεινό του χρώμα και την δροσερή του γεύση. Θυμίζει έντονα τα κρασιά της Προβηγκίας πρόκειται όμως για ένα άκρως Ελληνικό ροζέ κρασί.
    Κωδικός προϊόντος: 57.320.001
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία
    €11,94 χωρίς ΦΠΑ


    Λίγο έξω από το χωριό Αχινός στη Φθιώτιδα, γεννήθηκε το μεγάλο ειδύλλιο του Grenache, του  Syrah και του Αγιωργίτικου. Το Idylle d' Achinos La Tour Melas, το ροζέ κρασί του Κύρου Μελά που άλλαξε όλα όσα είχαμε συνηθίσει για τα ελληνικά ροζέ κρασιά, ακολουθώντας τα πρότυπα της Προβηγκίας, είναι το ροζέ που εξαντλείται πρώτο κάθε χρόνο! Ο λόγος δεν είναι το μόνο το ντελικάτο χρώμα του, αλλά κυρίως η απίθανη συμπύκνωσή του, η υποδειγματική κομψότητα και η ισορροπία του.

    Θυσιάζοντας την παραγωγή που θα μπορούσε να έχει στον βωμό της ποιότητας, ο Κύρος και η ομάδα του φτάνουν τα παλιά, πάνω από 60 ετών, αμπέλια στα άκρα, περιορίζοντας την  παραγωγικότητά τους στο ελάχιστο. Βιοδυναμική, οργανική καλλιέργεια και πυκνή φύτευση σκληραγωγούν τα φυτά δίνοντας συγκλονιστικά επίπεδα συμπύκνωσης στα ελάχιστα τσαμπιά τους. Γιατί, αυτά είναι τα πρότυπα της Προβηγκίας και όχι απλώς οι μικρές εκχυλίσεις που δίνουν παλ χρώμα!

    Γαλλική ή ελληνική φινέτσα, μπορείς να την πεις όπως θέλεις, η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεις τόση, συγκεντρωμένη σε ένα ποτήρι!

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο1
    Ποσότητα750ml
    ΤΥΠΟΣΞηρό
    ΠοικιλίεςGrenache blanc
    Τύπος ΚρασιούΡοζέ Κρασιά
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος
    Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
    MONSTER ENERGY DRINK 500ml - (THE DOCTOR)

    MONSTER ENERGY DRINK 500ml - (THE DOCTOR)

    09.217.7388
    Ο Πρωταθλητής MotoGP, Valentino Rossi, έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του σε ολόκληρο τον κόσμο με περισσότερες από 100 νίκες και 9 παγκόσμια πρωταθλήματα. Συνεργαστήκαμε με τον Valentino, που είναι επίσης γνωστός ως "The Doctor" για να δημιουργήσουμε το γρηγορότερο Monster όλων των εποχών. Με μια ελαφριά, φρέσκια, αναζωογονητική γεύση εσπεριδοειδών και μια γερή δόση των θρυλικών Monster Energy βιταμινών, θα σας βάλει αμέσως σε κίνηση!
    €1,02 χωρίς ΦΠΑ
    MILKA LILA PAUSE ΦΡΑΟΥΛΑ 34gr

    MILKA LILA PAUSE ΦΡΑΟΥΛΑ 34gr

    09.219.917
    Απολαυστική μπάρα Lila Pause με γέμιση φράουλα και τραγανών κόκκων ρυζιού για την απόλυτη σοκολατένια εμπειρία.
    €0,67 χωρίς ΦΠΑ
    HEINEKEN ΜΠΥΡΑ ΦΙΑΛΗ 500ml

    HEINEKEN ΜΠΥΡΑ ΦΙΑΛΗ 500ml

    09.217.7252
    Ανοιχτόχρωμη ξανθιά Lager. Η Heineken είναι η μπύρα με την πιο διεθνή παρουσία, καθώς διατίθεται σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο. Η μοναδικότητά της οφείλεται στη μέθοδο καλλιέργειας μιας ειδικής μαγιάς που την κάνει ξεχωριστή σε άρωμα και γεύση.
    €1,30 χωρίς ΦΠΑ
    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΕΤΣΙΝΑ 500ml

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΕΤΣΙΝΑ 500ml

    09.220.318
    Από σταφύλια της ελληνικής ποικιλίας Ροδίτης που καλλιεργείται σε αμπελώνες στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης. Ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση με ταυτόχρονη εκχύλιση ρητίνης.
    Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έχει γεμάτη και μεστή γεύση, με ευχάριστη οξύτητα και υπέροχο τελείωμα. Ιδανικά σερβίρεται στους 8 - 10 °C σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει ιδανικά μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, πουλερικά και χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ντομάτα.
    €1,81 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΛΦΑ ΜΠΥΡΑ ΦΙΑΛΗ 500ml

    ΑΛΦΑ ΜΠΥΡΑ ΦΙΑΛΗ 500ml

    09.217.6332
    Δροσερή, ελαφριά, ξεδιψαστική, πίνεται εύκολα και διαθέτει πλούσιο αφρό. Έχει απαλό άρωμα βύνης και μαγιάς και πλούσια, βελούδινη γεύση με νότες φρούτων. Η ΑΛΦΑ είναι μία από τις παλαιότερες μάρκες μπύρας στην Ελλάδα. Κυκλοφόρησε το 1961 και υπήρξε η πρώτη μπύρα ευρείας κυκλοφορίας που είχε ελληνικό όνομα. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5%"
    €1,11 χωρίς ΦΠΑ
    POWERADE 500ml - (ΜΠΛΕ - MOUNTAIN BLAST)

    POWERADE 500ml - (ΜΠΛΕ/MOUNTAIN BLAST)

    09.217.7677
    Τo POWERADE ION4, ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό* και βοηθάει να δώσεις τον εαυτό σου για περισσότερο. Σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού για να βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνεις. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής.
    *Τα διαλύματα υδατανθράκων ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στην διατήρηση επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων επιδόσεων αντοχής
    €0,95 χωρίς ΦΠΑ
    CAMPOS ΤΟΝΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΕΡΟ 160gr

    CAMPOS ΤΟΝΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΕΡΟ 160gr

    09.221.6477
    Τόνος τεμαχισμένος σε νερό της εταιρείας Campos.
    €1,03 χωρίς ΦΠΑ
    ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 38gr. (NR8104)

    ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 38gr. (NR8104)

    09.217.2675
    Η Σοκοφρέτα είναι μια τραγανή γκοφρέτα σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του καταναλωτή με ολόκληρη την κατηγορία γκοφρετών. Σοκοφρέτα από τραγανή βάφλα με πλούσια γέμιση κρέμας κακάο και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.
    €0,42 χωρίς ΦΠΑ
    AMSTEL ΜΠΥΡΑ ΦΙΑΛΗ 500ml

    AMSTEL ΜΠΥΡΑ ΦΙΑΛΗ 500ml

    09.217.5427
    Αυθεντική Lager μπύρα, γιατί έτσι μας αρέσει! Παράγεται από 100% Ελληνικό κριθάρι και έχει γεμάτο σώμα και χαρακτηριστική μεστή γεύση, αποτέλεσμα του συνδυασμού ανοιχτόχρωμης και σκουρόχρωμης βύνης κριθαριού. Η θέση της, δίπλα σε όλα αυτά που απολαμβάνoυμε με την ψυχή μας.
    €1,07 χωρίς ΦΠΑ
    POWERADE 500ml - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ/ORANGE)

    POWERADE 500ml - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ/ORANGE)

    09.217.7678
    Τo Powerade ION4 με γεύση Πορτοκάλι, ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό. Περιέχει βιταμίνες B3,B6,Β12 και 6% υδατάνθρακες.
    €0,95 χωρίς ΦΠΑ