Τρόπος παρασκευής του τέλειου ελληνικού:
1. Ρίχνουμε τον καφέ σε χλιαρό νερό, χρησιμοποιώντας σαν μεζούρα το ίδιο το φλιτζάνι.
2. Ανακατεύουμε καλά, κατά την ίδια φορά και βγάζουμε το μπρίκι όταν σχματιστεί ένα 'δαχτυλίδι' στο κέντρο του μπρικιού
3. Για λεπτό καϊμάκι ρίχνουμε τον καφέ στο φλιτζάνι από ψηλά και για πλούσιο, από χαμηλά.
Για την παρασκευή ενός φλιτζανιού ελληνικού καφέ 85ml απαιτούνται 8,5γρ προϊόντος.
Διατηρείστε το σε μέρος δροσερό και στεγνό μακριά από προϊόντα με έντονη οσμή.