Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Sorry - this product is no longer available

    ΜΕΛΙΣΣΑ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ)

    Τα γεμιστά ζυμαρικά εσωκλείουν μέσα στην ζύμη τους γέμιση ποικιλίας τυριών με γεμάτη γεύση για εύκολες, γρήγορες και γευστικές συνταγές. Μια ιδιαίτερη πρόταση που συνδυάζεται με πολλές συνταγές και δίνει χρώμα στο πιάτο και στο τραπέζι σας.
    Κωδικός προϊόντος: 09.217.8491
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία
    €1,65 χωρίς ΦΠΑ
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο12
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
    AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΑΝΤΙPLAQUE

    AIM ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ -(ΑΝΤΙ PLAQUE)

    09.217.4023
    Μια οδοντόβουρτσα σχεδιασμένη να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό που βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα, τη συσσώρευση λεκέδων και τη δυσάρεστη αναπνοή. Έχει θυσάνους πολλαπλών γωνιών για να καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια απομακρύνοντας την πλάκα και προστατεύοντας από την τερηδόνα.
    €0,47 χωρίς ΦΠΑ
    ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ

    COVER ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ

    09.223.5085
    Προστατευτικό καπάκι Μαλακές στρογγυλεμένες άκρες Κεφαλή καθαρισμού της γλώσσας Απαλός και αποτελεσματικός καθαρισμός Φιλική στα ούλα Δεν τραυματίζει Εργονομική λαβή
    €0,55 χωρίς ΦΠΑ
    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΟΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΒΟΣΝΙΑΣ - (1kg)

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΟΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΒΟΣΝΙΑΣ - (1kg)

    09.217.4516
    Το όξινο ανθρακικό νάτριο ή διττανθρακικό νάτριο είναι η μαγειρική σόδα, που στην ουσία είναι μια χημική ένωση ενός κατιόν νατρίου και ενός ανιόν διττανθρακικού. Η μαγειρική σόδα πωλείται στην αγορά ως μια λεπτή άσπρη ουσία σε σκόνη, παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα είναι ένα κρυσταλλικό στερεό. Θεωρείται μονονάτριο (περιέχει μόνο ένα άτομο νατρίου) και έχει ελαφριά αλκαλική περιεκτικότητα. Το εν λόγω προϊόν έχει πολλές χρήσεις
    €1,32 χωρίς ΦΠΑ
    CIF ΚΡΕΜΑ (ΛΕΜΟΝΙ) 500ml

    CIF ΚΡΕΜΑ (ΛΕΜΟΝΙ) 500ml

    09.217.2919
    Ισχυρή και πολυκαθαριστική κρέμα Cif η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά όλα τα είδη σκληρής βρωμιάς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα όσο και στο μπάνιο αφαιρώντας την πιο δύσκολη βρωμιά όπως τα άλατα, καμμένο φαγητό, σκουριά και επίμονους λεκέδες, εξασφαλίζοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα.
    €1,97 χωρίς ΦΠΑ
    NUVOLETTA ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 3 lit - (ΜΠΛΕ)

    NUVOLETTA ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 3L (ΜΠΛΕ/BLUE)

    09.217.4410
    Το μαλακτικό ρούχων Blue Classic της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.
    €2,01 χωρίς ΦΠΑ
    OSCAR ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.

    OSCAR ΤΡΟΥΦΑ 100gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ)

    09.217.4839
    Τρούφα από σοκολάτα υγείας σε σακουλάκι από την εταιρεία Oscar.
    €0,92 χωρίς ΦΠΑ
    STEVIA FEEL ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ 500gr.

    STEVIA FEEL ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ 500gr.

    09.217.4849
    Χρησιμοποιήστε το γλυκαντικό Stevia Feel ως υποκατάστατο ζάχαρης στα αγαπημένα σας ροφήματα και πιάτα!
    €1,33 χωρίς ΦΠΑ
    JUMP ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ 400g - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)

    JUMP ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ 400g - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)

    09.222.7635
    Υγρή τροφή με ψιλοκομμένα κομματάκια σε σάλτσα, από την Jump, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και, καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.
    €0,72 χωρίς ΦΠΑ
    JUMP ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ 400g - (ΜΟΣΧΑΡΙ)

    JUMP ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ 400g - (ΜΟΣΧΑΡΙ)

    09.222.7636
    Υγρή τροφή με ψιλοκομμένα κομματάκια σε σάλτσα, από την Jump, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και, καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.
    €0,72 χωρίς ΦΠΑ
    PRODERM ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml - (SLEEP EASY)

    PRODERM ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ 1-3 ΕΤΩΝ 400ml - (SLEEP EASY)

    09.223.4938
    Το σαμπουάν και αφρόλουτρο sleep easy είναι ειδικά σχεδιασμένο για μωρά 1-3 ετών. Η σύνθεσή του με άρωμα λεβάντας και χαμομηλιού προστατεύει το δέρμα του μωρού σας από την ξηρότητα και είναι ιδανικό για ένα χαλαρωτικό μπάνιο πριν τον ύπνο.
    €2,31 χωρίς ΦΠΑ