Αλεσμένος ελληνικός καφές, της εταιρείας Ουζούνογλου, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Για την παρασκευή ενός καλού ελληνικού καφέ, η τεχνική είναι το παν. Σημαντικά είναι όλα τα στάδια, από τις δοσολογίες, το ανακάτεμα και φυσικά το πότε θα βγει από τη φωτιά. Όλα παίζουν ρόλο και συμβάλουν στο να φτιάξετε τον τέλειο ελληνικό καφέ. Η συσκευή που χρειάζεστε και που παραδοσιακά φτιάχνεται ο ελληνικός καφές είναι το μπρίκι. Ένα καλό μπρίκι θα αποτελέσει το μέσο για να ψηθεί σωστά ο καφές και να έχει μια πλούσια γεύση.