Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.
Το βιολογικό αλεύρι αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση.Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη,τον ίδιο τύπο υγιεινών λιπών όπως του ελαιόλαδου.Έχει υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης και χαμηλούς υδατάνθρακες.Χρησιμοποιείστε στις συνταγές σας την ίδια ποσότητα αλεύρου αλλά μειώνοντας ελαφρώς την ποσότητα των υγρών.
Βιολογικό σιμιγδάλι καλαμποκιού ιδανικό για πολέντα, ως συνοδευτικό λαχανικών και κρέατος. Έχει ουδέτερη γεύση, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κυρίως πιάτο είτε σαν επιδόρπιο με φρούτα και γιαούρτι.
Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σιταριού, έχει ελαφρώς κίτρινο χρώμα, και υψηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη, με αποτέλεσμα να δίνει όγκο και ελαστικότητα στο ζυμάρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.
Το σιμιγδάλι Melissa παράγεται από ελληνικά σκληρά σιτάρια είναι προιόν άλεσης του σκληρού σίτου και αποτελεί αγαπημένο υλικό για την παρασκευή γλυκισμάτων.
Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Μύλοι Αγίου Γεωργίου, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.
Το αλεύρι το Εκλεκτο από τους ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ είναι υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από διαλεχτό σιτάρι, και δίνει σίγουρη επιτυχία σε κάθε είδους ζύμες, τσουρέκια, ψωμί, τάρτες, πίτες, κουλουράκια και τηγανητά.
Εξαιρετικό ελληνικό καλαμποκάλευρο με κεχριμπαρένιο χρώμα, που παράγεται μετά από άλεση εξαιρετικών ποικιλιών ελληνικού καλαμποκιού. Το αλεύρι καλαμποκιού είναι θρεπτικό και δίνει νοστιμιά και κεχριμπαρένια εμφάνιση στα προιόντα σας. Χρησιμοποιείται σε μια τεράστια σειρά προιόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως καλαμποκόψωμο, μπομπότα, πλαστό, κασιόπιτα, πολέντα κ.α. Κατάλληλο για ψωμί καλαμποκιού με χαμηλή γλουτένη και για την παραγωγή σύμμεικτων ψωμιών με την ανάμιξη του με άλευρα άλλων σιτηρών.
Αγνό αλεύρι από μαλακό σιτάρι ολικής άλεσης. Αλεύρι πιτυρούχo πλούσιο σε φυτικές ίνες, πλήρους αλέσεως, εξ αμιγούς σίτου 100% από εξαιρετικής ποιότητας μαλακά σιτάρια. Ενισχυμένο με γλουτένη για την παραγωγή νόστιμου μαύρου ψωμιού ολικής άλεσης, με υψηλό πρωτεινικό περιεχόμενο και αρωματική ψίχα που μας δίνει το φύτρο σιταριού. Κατάλληλο για ψωμί διαίτης.
Αγνό, ποιοτικό αλεύρι για χωριάτικο σταρένιο ψωμί. Iδανικό για την παραγωγή του παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού με θαυμάσια γεύση, υπέροχο άρωμα, ιδανικό κίτρινο χρώμα με τραγανή κόρα. Κατάλληλο και για την παρασκευή παραδοσιακών χειροποίιητων ζυμαρικών στο σπίτι, για τραχανάδες, γιουφκάδες, μανεστράκι κ.α. Αγνό ποιοτικό αλεύρι για χωριάτικο σταρένιο ψωμί, χωρίς συντηρητικά, παραγόμενο από διαλεκτές ποικιλίες ελληνικών σκληρών σιταριών. Από σήμερα κιόλας φτιάξτε νόστιμα και αφράτα σπιτικά προιόντα με τον δικό σας παραδοσιακό τρόπο.
Ειδικό για την παρασκευή σπιτικού κέικ, ζύμης για μπισκότα, μηλόπιτας, πίτσας και παντός είδους προϊόντων ζαχαροπλαστικής που απαιτούν αυτοδιογκούμενο αλεύρι. Παράγεται από εξαιρετικές ποικιλίες μαλακών σταριών. Ιδανικό για την παρασκευή των παραδοσιακών Ελληνικών συνταγών και όχι μόνο.
Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.